نقل قول نوشته اصلی توسط baghebahar نمایش پست ها
نمیخوام بجث را به بی راه بکشم.اما hostdl که تا جایی که من اطلاع دارم از leaseweb سرورهاشونو تهیه کردن
درسته، ایشون بعد این که این تاپیک باز شد، حالا 2روز قبل یا 2 روز بعد سفارش دادن!

آقای پرستش راست میگن!

در مورد هاست دی ال!
من کاری به امثال این ها ندارم!
ایشون روش فقطکنترل پنل نصب کردن!
اما من واسه سرور مجازی دادن میخوام!
پس نیاز ها متفاوت هست!
لطفا بحث رو به جاده خاکی نکشید

---------- Post added at 04:28 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط sabadata نمایش پست ها
آقا خیلی خوبه!!!
فقط پشتیبانیش یکم مشکل داره مثلا یه بار هارد سرور ما سوخت یه روز طولش دادن تا جواب بدن! :دی
وارز بودنش هم کامل وارزه!
هیچ مشکلی نداره فقط باید کمی با پشتیبانیش کنار بیای که اونم زیاد لازم نمیشه آخه کیفیت سرویس هاشون خوبی معمولا مشکلی پیش نمیاد!
از من می پرسی بخر!
حرف چه فراز نشیبی داره!
یکی میگه خوبه یکی میگه بده!

پیش هر کدوم از پشتیبانی ها هم که میری راست یا دروغ یک چیزی میگن که آدم راضی میشه!

---------- Post added at 04:30 PM ---------- Previous post was at 04:28 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط smartieuser نمایش پست ها
با سلام

من در این دیتاسنتر به مدت 6 ماه سرور داشتم. سرعت پورت خوب هست و میشه گفت مثل گیگاست. کنترل پنل ساده ای دارن اما کامل هست. بزرگترین

مشکل اینجاست که آیپی به مک محدود شده
سلام
خوئب این که خودش گت ویمیشه، مشکلی داره؟
چه مشکلات و محدودیت هایی رو ایجاد میکنه؟
مجازی ساز من یا زن هست یا وی ام ویر!

پورتش چطوره؟ آپتایم و امنیت شبکه اش!؟

(در مورد همه موارد،خاطرات خوب و بد توضیح بدید)
تشکر از لطفتون

---------- Post added at 04:32 PM ---------- Previous post was at 04:30 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط sabadata نمایش پست ها
دقیقا!!!
هیچ محدودیتی نداره اصلا هم گیر نمیدن ما خودمون از اونجا داریم وارز میگیریم تا حالا هم مشکلی پیش نیومده!
سلام،
آقا شما یه آی دی یاهو بمن میدید؟!
یه چت آنلاین داشته باشیم
موبایلتونم لطف کنید
من تماس بگیرم شاید!
میخوام بهتون یه لینک بدم دانلود کنید، و نتیجه اش رو با عکس قرار بدید، یه لینک هم بدید من دانلود کنم از سرورتون تا مقایسه کنیم!
ازتون خواهش میکنم این زحمت رو بکشید،
امکانش هست؟!