نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 59

موضوع: مشکل با هاستینگ های ایرانی!!! (اداعا)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    470
    تشکر شده در
    293 پست

پیش فرض پاسخ : مشکل با هاستینگ های ایرانی!!! (اداعا)

نقل قول نوشته اصلی توسط hostspace نمایش پست ها
    عزیزم . شما که خودت 5 سال هست تو کار وبی . حتما با قوانین کلی هاستینگ هم آشنایی داری و باید بدونی که سایتی که 500 آنلاین داره ، نباید روی هاست اشراکی باشه . شما از هر جای دنیا هم که هاست بگیری ، یا داون میشن ، یا اینکه ساسپند می کنن
    هاست گیتور هاستینگ اول در دنیا بود ( هنوز هم هست رو نمیدونم ) اگه همچین سایتی روی سرورشون بره ، کمتر از 5 دقیقه ساسپند می کنن
    خیلی ها می گن هاست دی ال خوب بود . بله منم قبول دارم . اما هاست دی ال پولشو میگرفت. نمیومد سایت بزرگ رو با 2000 تومان در سال پشتیبانی کنه .
    منم سرویس 3000 تومنی دارم ، اما شک نکنید که کسی بخواد به سرور فشار بیاره ساسپند میشه
    ضرب المثل قدیمی هست که میگه ، هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری
    امیدوارم منظور منو فهمیده باشید!
    دوست عزیز من من نگفتم ساسپند شدم !

من امروز از یکی هست گرفتم آخرین پلن رو گفت این تا 1000 تا آنلاین رو ساپورت میکنه ! انتقال دادیم یه ساعت نشد دیدم لود افتضاح ایشون گفتن باید سرویس تون انتقال بدیم به سرور دانلود

من موندم سرور دانلود کانفیگ کلا با هاست میزبانی فرق داره ایشون آف شد فعلا هم جواب نداده ؟؟؟

بعد تو سایتش شماره دفتر تهران +انگلستان زده .... ما رو هم از این واحد پاس میده به اون واحد واحد فنی به پشتیبانی و بلعکس !

ببخشید، ولی یک هاستینگ تازه کار و بدون دانش و تجربه فنی رو حتی با یک نگاه میشه تشخیص داد!! بعد سوالی که مطرحه اینه که شما مجبورید از این افراد خرید کنید با تجربه های قبلی که داشتید؟!!! یا اینکه بحث هزینه است و ... ؟! مفت باشه کوفت باشه؟! خودتون اگر ارزش برای کارتون قایل باشید اول یک تحقیق کامل می کنید و بعد سرویس میگیرید.

موفق باشید

من چیزی رو مفت نمیخوام 120 هزار تومان پول هاست پربازدید میدم باز مورد داره !

2. تعداد تشکر ها از alborzdata به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)