نوشته اصلی توسط
salem
این دوستمون آقا سهیل هر چی باشه میگه سرویس من اینطوره این شرایط رو داره خودش هم میگه که من تضمین 100% به اینباکس نمیدم این یکم معقول میاد به آدم همه مشخصات و آدرس سایت اینا هم تو امضا هستش و دمو هم گذاشته یکی بخواد میخره یکی نخواد نمیخره . اما دوست عزیزمون uper هیچ مشخصاتی اعلام نکردن و تو امضا هم هیچی نیستش و اما دلیل اینکه چرا از دوستومن آقا سهیل خرید نمیکنم وتست کنم خوب امید ندارم جواب بده 100% از این سرویس ها زیاد خرید کردم تست کردم اما این دوستمون از اول میگه من تضمین نمیکنم سرویس رو فقط ارائه میدم نرم افزار oempro رو نال شدشو برداشتن تو هیدر اینا تغییر دادن اسم خودشونو گذاشتن و رو یه هاست ایرانی دمو رو نصب کردن ما 2 سال پیش از نسخه ارجینال این برنامه استفاده کردیم نتیجه نگرفتیم چه بمونه به نال شده اینا .بعد این همه مدت یه چند کلمه بلدیم در این زمینه . این سرویس با منطقم جور در نمیاد که بخوام بخرم و تست کنم . کاری هم نداره با سرویس این دوستومن که چطوره . اما این دوستومن uper ادعا میکنه میگیم مشخصات بده آدرس سایت بده قیمت پلان هارو اعلام کن تا حالا که خبری نشده هیچ نمیدونیم با مرد طرفیم یا یه زن یا مرد 100 ساله یا مرد 15 ساله معلوم نیست هیچی اول هم گفتم کسی اگه ادعا داره واقعا با مدرک بیاد جلو بگه من این کارو میکنم 100% هم جواب میده من خودم یکی از مشریاشم حتما در صورتی که واقغا جواب بده من خودم به شخصه الان از mailchimp پولیش استفاده میکنم راضی هم هستم . یه مثل داره هر چقدر پول بدی اونقدر آش میخوری