3-بحث همینه دیگه،اگه شبکه داخلی بین سرور ها تو کلاستر قطع بشه heartbeat از بین میره پس عملا چک منتفی میشه و 1 سرور رو دوتا مجازی ساز در یک کلاستر و امکان تداخل هست
4-در مورد این من یکم اطلاعاتم راجع ایپی در دیتاسنتر ها کمه،ممنون میشم توضیح بدید،من چیزی که تو ذهنمه اینه که حتی اگه سرور ها تو یه Vlan باشن بازم ایپی ها نیاز به reroute داره چون دیتاسنتر در وهله اول (وحله ؟ :دی) ایپی ها رو رو یک سرور روت میکنه (مگه اینکه معماری به این شکل باشه که ایپی کلا روی کلاستر اصلی روت بشه که ممنون میشم توضیح اینو بدید+راجع virtual rack هم یه توضیحی بدید چجوریاس (برای جالب شد ovh همچین امکانی رو ارائه میده،دیتاسنتر های دیگه همچین چیزی رو ندارن؟)
در ادامه 44 شما گفتید وجود NAS الزامیه،من طبق تجربم (رو چند تا پروژه Roi که توش بحث کلاسترینگ و HA مطرح شد)بدون SAN هم این کار انجام شد و پروژه لوکال موفق بود،شما مطمئنید که بدون NAS نمیشه انجام داد؟
5-خیلی برام جالب راجع ساختار و پیکر بندی شبکه ها و ... کلا نحوه پیاده سازی این دیتاسنتر مخصوصا تو بخش مجازیسازیش چیزای ببیشتری بدونم اگه بشه که یه ایدی یا شماره تماس در اختیار من بزارید یه صحبتی با هم داشته باشیم(مخصوصا بعد مطرح شدن بحث virtual vlan :دی )
از اقای راستگو ام تقاضا دارم اگه این تاپیک رو دیدن و وقت داشتن نظراتشون رو بگن