نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 17

موضوع: اسکریپت ارسال ایمیل تکی و گروهی در php

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    35
    تشکر تشکر شده 
    81
    تشکر شده در
    55 پست

111 اسکریپت ارسال ایمیل تکی و گروهی در php

سلام,
    چند وقت پیش نیاز به اسکریپتی داشتم که بشه با PHP ایمیل فرستاد. اسکریپت های زیادی رو پیدا کردم, اما هر کدوم یه مشکلی داشتن و خلاصه آخرش خودم یه اسکریپت نوشتم. نوشتن این اسکریپت با اینکه خیلی کامل نیست یک رو کامل من رو گرفت ولی آخر خودم از چیزی که نوشتم راضی بودم . البته می دونم الآن دوستان زیادی میان و میگن که کار نیم ساعت هست و ازین حرفا... . بگذریم.
    کار اصلی این اسکریپت ارسال ایمیل بصورت تکی یا گروهی هست که قابلیت هایی مثل ارسال با فواصل زمانی و چند بار فرستادن یک ایمیل رو داره. درضمن برای ارسال به چند ایمیل اونارو باید با یه " ," از هم جدا کنید. مثلا "one@one.com, two@two.com". توی قسمت ایمیل فرستنده هم اگه یه متنی رو داخل پرانتز بزارین اون بعنوان اسم فرستنده نشون داده میشه. مثلا "two@two.com(two)". یه قابلیت دیگه هم که داره میشه فیلد ها رو با یه فرم دیگه بصورت GET پر کرد یا بصورت دستی توی آدرس بار متن فیلد هارو مشخص کرد. مثلا index.php?message=hi . بصورت کلی این String هارو می تونین با آدرس ست کنین: to, from, replyto, subject, message.
    فقط یک نکته که باید در مورد این اسکریپت بگم این هست که برای ارسال با فاصله ی زمانی راهی جز اینکه یه کد بنویسم که سیستم رو چند ثانیه درگیر کنه پیدا نکردم. برای اینکار از قابلیت while استفاده کردم, بنابراین ممکن هست که هاست شما این اسکریپت رو پر مصرف بدونه!
    دموی این اسکریپت رو از این لینک می تونین ببینید: S-Mailer
    اینا هم اسکرین شات های اسکریپت هستن:
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    اسکریپت رو می تونین از فایل های ضمیمه دانلود کنید.
    شرمنده که بصورت کد شده هست.
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    ویرایش توسط smart_soheil : January 3rd, 2013 در ساعت 14:55 دلیل: اضافه کردن لینک دمو

2. تعداد تشکر ها ازsmart_soheil به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)