نقل قول نوشته اصلی توسط mohamad.good نمایش پست ها
سلام یه مشکلی در نحوه پرداخت آنلاین با درگاه پارس پال دارم من الان از WHMCS دارم استفاده میکنم و این ماژول سیستم مدیریت هاستینگ WHMCS ( نسخه Soap - ویرایش 1.2 ) رو نصب کردم و از تو پنل مدیریت WHMCS هم درگاه پرداخت پارس پال رو انتخاب کردم
ولی الان وقتی روی مثلا لایسنس 1 ماه نود 32 که تو این آدرس هست بیست ستاپ
لینکش میشه این
بیست ستاپ - سبد خرید
وارد سبد خرید طبق اون چیزی که تو سیستم مدیریت تعریف کردم میشه ولی
کلیک میکنم برای مراحل پرداخت نمیره مشکل کجاست ؟ راهنمایی میخواستم
در ضمن شناسه درگاه ( Merchant ID ) و کلمه عبورش رو هم تی سیستم مدیریت تعریف و ذخیره کرده ام

یک نکته دیگه و هم بگم توی ایم ماژول های پرداخت انلاین پارس پال 2 نوع ماژول هست یه یکیش ماژول سیستم مدیریت هاستینگ WHMCS ( نسخه Soap - ویرایش 1.2 ) و یگی دیگه هم ماژول سیستم مدیریت هاستینگ WHMCS ( نسخه NuSoap - ویرایش 1.1 ) من اولی رو نصب کردم فرق این 2 تا رو نمیدونم مشکل از این نیست که شاید باید دومی رو نصب میکردم ؟
برای سوال درمورد نسخه soap و غیرش که به فعال بودن بر روی هاست مربوطه و الان اکثرا سوپ رو فعال دارن همه.شما باید هماهنگ کنید با سروی دهنده پرداخت آنلاینتون ببینید تابع خاصی هست که شاید فعال نیست رو سرویس شما و قطعا اگر هنوز مشکلتون حل نشده یک نام کاربری به صورت تست در اینجا برای تست ما یا به سرویس دهنده درگاه ارائه کنید تا بتونن مشکل رو برسی کنند و در صورت امکان از سایر درگاه ها هم ماژول رو نصب کنید اما بدون داشتن مرچنت کد یا هویت واقعی و تایید شده وقتی پیغام خطا در سایت های انان داشتید که مثلا سرویس دهنده مورط تایید نیست یا تراکنش معتبر نیست معلوم میشه که در وی اچ ام شما موردی نیست و از مازول هست یا فعال نبودن توابع.