سلام

دوستان الان من سایتم روی هاستینگ نت افراز سرویس الماسشون هست . قبل از این جای دیگه بود میخواستم برم هاست دی ال که بستش مجبور شدم برم نت افراز حالا اینجا رفتم و به قول خودشون که نوشتن رو سایت تا 15 هزار آی پی در روز میتونه سایت بازدید داشته باشه اما الان سایت من همش 400-500 آی پی در روز داره !!!! و تعداد آنلاینشم به 5-10 تا بیشتر نمیرسه میگن بیش از حد از منابع دارم مصرف میکنم و میگن از ده درصد سی پی یو بیشتر مصرف میکنم و وبسایتم داره بیش از یک و نیم ثانیه در هر بازدید از سی پی یو زمان میگیره !!! دیگه موندم چیکار کنم هاستینگ خوبی که پیدا نمیشه رو هر کدوم میبرم حالا هاستای قوی و پر مصرفشون رو هم میگیرم ولی اینطوری میکنن #$#$# الان من دیگه مجبور شدم رو به سرور بیارم من یه سرور میخوام که فعلا تا ده هزار آی پی در روز رو تحمل کنه و بتونه بیشتر از 10 درصد و 1.5 ثانیه لود سی پی یو اینا مصرف کنه !
لطفا پیشنهاداتتون رو بگین ببینم چطوره البته خواهشا سابقه دارها و اونایی که سروراشون خوبه هم از نظر سرعت هم از نظر کیفیت جواب بدن تا باز دوباره مشکل پیش نیاد .
ممنون منتظر پیشنهادات خوبتون هستم

( جزئیات کامل از نظر محل سرور + کیفیتش + قسمت لایسنس دایرکت ادمینشو + هاردش sas و ... هم بگین) جزئیات زیر رو هم بگین
1-مقدار سی پی یو اختصاص داده شده به هر یوزر
2-مقدار هسته برای هر وی پی اس
3-مقدار پورت برای هر وی پی اس تضمین شده و لیمیت شده برای هر یوزر
4-مقدار رم و سی پی اختصاص شده بصورت رزرو شده برای هر وی پی اس