شما برا اینکه مشتری خودتو نگه داری گرون می دی خوب برای همه نمیشه این کار را کرد یعنی اگه من بیام 1 مگابایت را بدم یک میلیون باید بانک مرکزی بیاد از من بخره :oسلام دوستان
ایران هاستینگ از سال 86 کار خودشو تا به حال آغاز کرده و مشکلاتی نیز بر سر راه داشته ولی همیشه قیمت های آن نسبت به دوستانی که مثلا 100 مگ را 5000 تومن می دادند نقریبا8 برابر بوده است و این باعث می شود هر کسی روی سرور های ما سرویس نگیرد و اینکه دلیلی برای پشتیبانی باشد زیرا وقتی 5000 تومن می گیرند و 1 سال 100 مگ آیا شما دستت به کار می ره ؟!و این کار خوبه چون سرورهای خوب از بد همینجوری شناخته می شوند مثلا سرور های سایت جوملا در سایت جوملا گرانترین هاست و میزبانی را دارند ولی پول پشتیبانی را می گیرند ما هم درایران همین روند را ادامه می دهیم کسی برای سایتش ارزش قائل هست روی هاست 5000 تومنی سرمایه گذاری نمی کند
موفق باشید
الان من 15 نفر پشتیبانی دارم که همشون را گذاشتم برای روز مبادا فعلا تو این گرونی به جایه اینکه پوله پشتیبان بدم دارم سعی می کنم یه کاری کنم برای مشتری ارزونتر در بیاد
اگه دوستان همکاری کنند مشکلی پیش نمیادمثل همیشه تاپیک 20-30 صفحه میره جلو و در اخر بدون نتیجه بسته میشه !