بنده در چند روز پیش به چندین دلار که کسری داشتم از شخصی که بسیار ادعا بالای داشت به نام آقای
wiki.online@att.net
۱,۰۸۳,۵۲۷ |
-۴۶۵,۲۵۰ |
برداشتح/ا بابت ۱۵ |
هادی جعفری |
۹۲۹۵۱۷۶۳۱ |
۰ |
۲۴۰۲ |
اداره حسابداری متمرکز |
۲۰:۱۲:۱۳ |
۱۳۹۱/۰۹/۱۲ |
۱۸ |
۱,۰۶۳,۲۷۷ |
-۲۰,۲۵۰ |
برداشتح/ا بابت |
هادی جعفری |
۹۲۹۵۱۷۷۹۷ |
۰ |
۲۴۰۲ |
اداره حسابداری متمرکز |
۲۰:۱۵:۳۲ |
۱۳۹۱/۰۹/۱۲ |
۱۹ |
جهت 15 دلار خریداری کردم
که بعد از چند ساعت هم این مبلغ رو claim
کردن یعنی که به پی پال گفتن این تراکنش توسط ما انجام نشده - یعنی کسی غیر این آدم دسترسی داشته به اکانت ایشون یا هر چیزی - تراکنش مشکوک . اینجا شرکت پی پال این پرداخت رو hold میکنه تا بررسی بشه و اکانت ارسال کننده را لیمت میکنه
ایشان بعد از ارسال پی پال -
بعد از چند ساعت با تمام بی فرهنگی و لحن شروع به فاحشی کردن که از گذاشت کلمات زشت داخل تاپیک امتناع میکنم
wiki.online@att.net: اگه شکایت نکنی تخم بابات نیستی
wiki.online@att.net: xxx khar
فقط جالب اینکه یکی از دوستان صمیمی بنده به صورت اتفاقی اکانت ایشون به درخواستشون چک کردن و این آقای جعفری اعتراف کرده است که یکی از همکاراشون این پرداخت را CALM کرده یعنی دو تا آشپز رفتن توی یک پی پال
خب جالب اینکه این شخص میگه مشکل از طرف اکانت مقابل است . که کاملا بی منطق است شما به یک اکانت غیر ویرفای شده هم میتونی پول بفرستی و مشکلی پیش نمیاد پس نتیجه گیری میکنم با تمام فحاشی ها انتظار دارد مبلغ 15 دلار ایشان را برگشت بزنم تا اکانت لیمت شدشان اوکی شود الان حساب بده -9 دلار است - یعنی به این میگن کلا ه بر دار ی
پس یکی از اشخاص غیر معتبر دیگه نیز به صورت اتفاقی شناخته شد
نه آدرسی نه تلفن ثابتی نه هیچی کاملا ظاهر شیک و گول زننده به یک منبع کلا ه بازی میخورد
نام : هادی جعفری
شماره تماس : 09362753675
وب سایت ها :
www.sourol.com -
www.centralhop.com -
www.sourul.com
ضمینه فعالیت : فروش هاست دامنه و سرور اختصاصی - خرید و فروش ارز اینترنتی و ....