سلام دوستان
من مدتها روی parsvps بودم و مشکلی نداشتم.
بعد از مدتی به hostdl رفتم.اونجا گاهی database error داشتم که پشتیبانی گفت یه تغییری تو دیتابیس داده و مشکل حل شد.
الان بعد از جریان اخیر hostdl مجدداً به parsvps انتقال دادم اما database error دارم به طور کامل.
چند مرتبه فول بک آپ ریستور شد و حتی دیتابیس جداگانه ریستور شد اما حل نشد.
تنظیمات فایلهای کانفیگ ویبولتین و htaccess بررسی شد و دوباره آپلود شد اما حل نشد.
اگر htaccess خالی باشه که دیتابیس ارور دارم و اگر توش چیزی باشه 403 forbidden میده.
پشتیبانی گفت hostdl تغییری تو دیتابیس داده و این مشکل بوجو اومده و تا الان چند تا سایت دیگه هم که انتقال دادن همینجوری بوده.
گفتند تمامی تیبل ها رو مقدار type رو از InnoDB به MYISAM تغییر بدم و ریپیر بزنم که با این کار هم حل نشد.
متن دقیق ایراد هم اینه:
Database error in vBulletin :
mysql_connect() [<a href='function.mysql-connect'>function.mysql-connect</a>]: Unknown MySQL server host 'db18' (1) /home/mysite/public_html/includes/class_core.php on line 317
MySQL Error : Error Number : Request Date : Saturday, December 1st 2012 @ 07:35:33 PM Error Date : Saturday, December 1st 2012 @ 07:35:33 PM Script : http://www.mysite.com/forum.php Referrer : IP Address : 146.185.26.124 Username : Classname : vB_Database MySQL Version :
یه مورد دیگه:
ببینید در فایل استاندارد ویبولتین ما این مشخصات رو داریم:
$config['MasterServer']['servername'] = 'localhost';
$config['MasterServer']['port'] = 3306;
اما در فایل کانفیگی که روی هاست دی ال کار میکرد این هست:
$config['MasterServer']['servername'] = 'db17';
$config['MasterServer']['port'] = 1030;
وقتی رو حالت هاست دی ال میذارم ارور دارم اما رو حالت استاندارد فروم باز میشه اما اطلاعات دیتابیس من توش نیست و یک فروم تازه نصب خام تحویل میده!
خلاصه کاری نیست که انجام نداده باشیم. دوستان به نظرتون ایراد از کجاست؟