سلام دوستان من نیاز به یک هاست تقریبا 30گیگ(ترجیحا باساپورت وارز) با کنترل پنل سی پنل یا دایرکت ادمین با امکانات ساب دامین بالای 10 اد دامین بالای 5 وپهنای باند ترجیحا بالای 500گیگ جهت افتتاح انجمن موبایل و نرم افزار موبایل که میخام هم نرم افزارارو روسایت آپلود و دانلود کنم و هم میزبان سایتم و انجمنم باشه البته فایلای که قراره آپلود بشه نهایتا 100مگه بزرگاش و نهایت هزینه ای هم که مد نظرمه 10تا12تومن و به صورت ماهیانس واما مشخصات شرکت :یک شرکت ثبت شده باشه وشماره ثبت و آدرس مشخص داشته باشه پشتیبانی و مانیتورینگ 24 ساعته واقعی داشته باشه و پاسخگو باشه و مهمترین چیز بکاپ قوی و روزانه داشته باشه وهروقت بکاپ خاستم بدون چون و چرا بکاپو بدن وسابقه کاری بالای یکی دوسال داشته باشه و لیست سه چهار تا از مشتریاشونو بگن خاهشا با این شرایط بود همینجا اعلام کنن فوری خسته شدم از بس هاست عوض کردم تاحالا 5تا هاست عوض کردم از یکیش 1سال هاست خریدم دوماه نبودم بعد دوماه رفتم دیدم اکانتم کلن حذف شده با اطلاعاتش شرکتای برتر هم که سرمیبرن 25 مگ هاستو سالیانه 70هشتاد هزار میدن . هرکی باشرایط بالا بود لطفا فوری بگه همینجا