سلام .
بهتره همکاران عزیز در رفتار خودشون تجدید نظر کنند . نمیدونم سن دوستان چقدر هستش و چقدر فعالیت دارند در حوزه هاستینگ اما چیزی که هستش این هست که اینجا یک انجمن تخصصی هست و دون شان افراد هست که در اینجا به تخریب تاپیک همکاران بپردازند با اهداف تلافی جویانه .
چیزی که در این تاپیک مشهود هست که 5 صفحه اسپم داشته و همه پست ها باید حذف بشه چراکه خریدار باید انتخاب کند و همه چیز مشهود هست .
بدیهی هست که وقتی به شما پورت 10 میدهند نمیتونند پورت تضمینی بدهند چراکه هزینه پورت 10 با تامین کننده های رداستیشن حداقل 10k دلار هزینه داره . پس به شما سروری با بستر 10 گیگابیت میدهند ، هرچند به خاطر ضریب شیرینگ این تضمین رو به شما خواهند داد که در بدترین حالت 500 مگابیت پورت در لحظه داشته باشید .این دیتاسنتر نوشه پورتش 10 گیگ هستش ولی تا 500 مگ ضمانت میده یعنی حتی 1 گیگ هم ضمانت نمیده
بنده فقط به دلیل این در این تاپیک اظهار نظر میکنم چون یه سری واقعیت ها باید مشخص بشه .
خب با توجه به این موارد ممکنه در رک شما سرورهای دیگه استفاده زیادی نکنند و شما بتونید 10 گیگابیت رو هم بکشید !
متاسفانه این مورد برمیگرده به انگیزه تلافی جویانه و کورکورانه و کودکانه و کمبود اطلاعات شما .درضمن رید هارد هیچ ربطی به سرعت دانلود نداره دوست من سرعت دانلود فقط به کارت شبکه و پورت اون و بستر اینترنت بستگی داره کاربران را گمراه نکنید
وقتی شما اقدام به دانلود از یک لینک میکنید عوامل زیر موثر هست :
1.کارت شبکه شما .
2.لینک موجود .
3.هارد دیسک شما و هدف .
شما ممکنه دارای پورت 10 اختصاصی باشید اما دانلود شما روی 1 گیگابیت هم نباشه . دلیل این هست که ممکنه:
1. هارد شما قادر به نوشتن اطلاعات نباشه و در این صورت به علت پرشدن بافر کارت شبکه ، سرعت تبادل به سبب از دست نرفتن اطلاعات کم میشه و یا اینکه هدف به علت درخواست های زیاد نتونه هارد رو به صورت اختصاصی به درخواست شما بده و سرعت خواندن نوشتن کمتر از مقدار واقعی بشه .
2.پورت هدف 1 گیگابیت باشه ، در این صورت بطبع سرعت دریافت 1 خواهد بود و بدیهی هستش .
اما در مورد رید :
وقتی شما رید 1 استفاده میکنید و یا 5 و ... ، به دلیل اینکه اطلاعات در چند هارد دیسک نوشته میشه ، میتونه با سرعت بیشتری عمل خواندن نوشتن انجام بشه و به دلیل اینکه کارت شبکه و پورت هم قادر به دریافت هستش ، پس اطلاعات با سرعت بیشتری دریافت و ارسال میشه .
فکر میکنم توضیحات برای دوستان کافی و روشن باشه .
اما چیزی که موجب تاسف هست اینکه همکاران واقعاً طوری برخورد کنند که دور از شان ایشان بوده .
امیدوارم موفق باشید !
تشکر از وقت انجمن .