نقل قول نوشته اصلی توسط pardishosting نمایش پست ها
خیلی ببخشید :

1- سرویس ابری اگر منظورتون cloudLinux هست ، که همه داریم. قدیمی ترین و اولین تو ایران هم ما هستیم.
2- اگر منظورتون سرویس ابری هست که سخت افزار هاش اون طوری طراحی شدند ، تو ایران کسی نداره و در دنیا هم برای هاستینگ استفاده نمی شه و فقط برای سرور مجازی استفاده می شه.
اگر برای هاست استفاده بشه هزینه هاش بالاست.

3- بنابراین اینکه هر کس cloudlinux نصب کنه و بگه ما هاست ابری داریم ، در واقع داره خودش و مخاطبش رو استهزا می کنه ...
4- از کاربران خواهش می کنم در خرید دقت کنند .
5- قصدم فقط روشن کردن کاربران بود.
با عرض سلام خدمت شما
پاسخ هایتون رو مورد مورد می دهم !
1- شما که قدیمی ترین توی ایران هستید نه اثری از تبلیغاتتون توی سایت ها هست و نه چیزی ، بنده که دوساله کارم رو شروع کردم تا هفته پیش تبلیغ 600*90 توی وبگذر داشتیم که چون بازدهیش نسبت به جایگاه 120 در 120 کمتر بود اون جایگاه رو رزرو کردیم تا نوبتمون بشه ( از آقای فرجام پور می تونید بپرسید ) و نیز الان وی بی ایران و میهن اسکریپت و الان 7ماهه در نوبت تبلیغات وبهاستینگ تالک هستم و اگر تبلیغم زده بشه توی این سایت دیگه بین این پست و اون پست نمی گردم واسه آفر دادن! اگر واقعا قدیمی هستید ....
2- بله این رو درست می فرمایید ، اگر منظور واقعی از میزبانی ابری باشد هر گیگ آن برای مصرف کننده حداقل ماهیانه 9 هزار تومان آب می خورد
3- کلود لینوکس را اکثرا عامه به اسم میزبانی ابری می شناسند و این اطمینان برایشان حاصل می شود که از میزان استفاده آنها از رم و سی پی یو تضمین شده است
شاید شما در این مدت با استهزا ( تمسخر کردن ) مشتریانتان به این جایگاه رسیدید که هنوز نتوانستید مورد 1 را تحقق بخشید !!
4- بنده هم همین درخواست رو از کاربران دارم
5- ممنون که روشن کردید
موفق باشید