نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 391

موضوع: vps وارز رايگان براي 9 ماه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : vps وارز رايگان براي 9 ماه

سلام بر تو اي بزرگوار دانا
    جون هر كسي كه دوست داري اعم از زن و مرد و پير و جوان ، به آباو اجدادو نياكانت سوگند كه يك vps به من بده
    بده در راه خدا ، اي اميد شبهاي تيره من كه جانم فدايت باد ، اي به قربان كمان ابروانت اگر ميشه بدون قرعه كشي به ما بده ، بابا اينها كه ثبت نما كردن vps كه هيچي سرور اختصاصي دارند
    اما من فقير در برابر اقيانوس رحمتت ، اي نور چشم من

اي به فداي آن پشتيبانيت اصلا غلط ميكند هر كس عليه تو صحبت ميكنند آنها مشتي گوز در برابر عظمت تو نيستند نسبت تو با آنها مثل ابر رايانه به ماشين حساب بدون باتري است

فقط جون من بده در راه خدا ، ثواب داره ، شب سه شنبه اموات منتظرند

بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ، بده ،

اي خداي تمامي vps ها ، بده ديگه .

به جان دشمنانت بقاي روح من در انتظار خيرات توست پس بده

اي ول ميدي ؟ بابا دمت گرم چقدر باحالي . فكر نميكردم راضي بشي . خيلي باحالي يك تار مويت از صد تاي كارو و امثال آن با ارزشمند تر است پس منتظر كرامتت هستم اي حكيم و دانا و عزيز و گرامي و عظيم و كريم و ....................

انشاالله كه به همين زوري xlhost و planet زير مجموعه تو خواهند شد . به اميد آن روز آمين آمين آمين آمين آمين

2. تعداد تشکر ها از آقا ناصر به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)