نوشته اصلی توسط
websazha
باید به کابر شاکی عرض کنم طبق گفته های مدیریت میزبان وی پی اس دوست عزیز سپهر جان اگر مسنداتی ارائه بر چنین میزان مصرفی ارائه دهند درست هست طبق فاکتوری که پرداخت می شود نباید در فاکتور دخل تصرفی تا قرار داد بعدی اعمال شود اما هر شرکتی بخش قوانینی دارد که می تواند در بخش قوانین قید شده باشید که این گونه تغییرات در فاکتور در میانه قرار داد امکان لغو سرویس و یا افزایش بها به هر دلیل دارا می باشد همان گونه که ما اکنون قرار داد های خودمان به اساس نرخ دلار در طی قرار داد با شرکت ها می بندیم و کاهش و افزایش تا تحویل کار داریم.
حالا شما بلامانع پورت تا توانستید استفاده کردید و ایشون اینور تشخیص دادند که این بها به هزینه سرور شما اضافه شود که 2 حالت دارد با زبان بی زبانی می دانستند شما این بها نمی دهد و از میزیانی کاربر پر مصرفی مثل شما رها می شوند.و یا این که به دلیل نوسانات ارزی یا موردی که خودشون ذکر کردند این میزان منصفانه برای این که کاربر شاکی نشود اضافه کردند.
در کل مدتی هست که ایشون می شناسم به هیچ عنوان انسان پول دوست و حرس 2 ریال نمی زنند.ولی با این وضعیت ارز و مصرف بالای شما باید بیشتر از این مقدار به فاکتور اضافه می کردند.
عادی هست بین این 100 تا کاربر همیشه یک کاربری پیدا میشه که اگر سرور 2 برابر رم تقدیم کنید هم شاکی میشه چرا منابع من زیاده!!!
در کل بهتر هست به کسی این تهمت ها بزند که تهمیت بچسبه بشهون مثل (x y z )
برای ایشون تیمشون آرزوی موفقیت روز افزون دارم.
اعصاب خودتون خراب نکنید برای پول اونهم این مقدار! دوستانه حلش کنید تمام بشه