سلام به همه دوستای عزیز
من از شرکت های مختلفی هاست دارم و تقریبا از هیچ کدوم راضی نیستم! من گفتم تقریبا بعدا نیاید بگید...
حذف شد!
راستش دیگه از آپ تایم پایین خسته شدم، از مشکلات هاستینگ ها خسته شدم، از اینکه بیشتر مواقع سایت ها با مشکل مواجه میشن خسته شدم
همشون به هاست مربوط میشه
من قصد دارم یک سرور اختصاصی خریداری کنم که کاملا امن باشه که دیگه خیالم راحت باشه و آپ تایم بسیار بالا در حد 100 در صد
ولی در این راستا با سوالاتی مواجه هستم:
1. بعد از اینکه سرور رو خریدم وقتی با مشکلی مواجه شدم من با کی طرف حساب هستم؟ با دیتاسنتر یا با فروشنده، من که سرور رو خریدم فروشنده می تونه بهش دسترسی داشته باشه؟ یا بهتر بگم سرور رو فروشنده از دیتاسنتر خرید خواهد کرد و یه جورایی به اسم فروشنده در میاد و دوباره می تونه با دیتاسنتر هماهنگ کنه و سرور دستش باشه... راهنمایی لطفا!
2. در این راستا من باید فن مدیریت سرور داشته باشم، چه چیز هایی باید یاد بگیرم؟ در مورد امنیت من چیکار باید بکنم؟ به چه نرم افزار هایی باید آشنایی داشته باشم؟ در مورد هک و مقابله با هک باید چیکار کنم؟
3. چون من حدود 7-8 تا سایت دارم و همشو قرار هست انتقال بدم روی سرور آیا در صورت هک شدن یک سایت به کلیه سایت ها آسیب وارد میشه! چون همشون روی یک سرور هستند پس باید مشکل باشه
در حال حاضر چون هر کدوم از سایتها در سرور های متفاوت هستند در صورت هک شدن یک سایت من خیالم راحت هست که فقط اون سایت با مشکل مواجه میشه نه بقیه سایت ها
راهنمایی لطفا!
4. آیا من بعد خرید سرور می تونم خودم هاست بفروشم؟
در صورت مثبت بودن من چطوری می تونم یک دامنه دات کام ثبت کنم؟ به چه مراحلی نیاز هست آشنایی داشته باشم...
DNS و پارک دامین و یکسری تنظیمات سرور رو بلد هستم.... نصب سیستم ها و....
یعنی روش کار ثبت و آموزش
5. من زیاد وقت نمی کنم به سرور برسم! روزی چقدر زمان می بره برای مدیریت سرور.. مدیریت امنیت و سایر مشکلات...؟ راهنمایی PLZ
6. به نظرتون چه نوع سرور بخرم؟ با چه مشخصاتی و چه قیمتی.... چه امکاناتی داشته باشه؟
خواهشا از تبلیغ صرف نظر کنید! فقط راهنمایی
7. مشکل تحریم سی پانل مجبورم میکنه از دایرکت ادمین استفاده کنم.... خوبه؟
8. من هنگام خرید سرور یک دایرکت ادمین روی آن نصب میشه.... فرض کنید من حدود 50 تا سایت رو آوردم روی سرور خوب! حالا باید برای هر کدوم لایسنس دایرکت ادمین بخرم؟؟؟؟
تاکید من روی امنیت و آپ تایم بسیار بالا هست که نمی دونم چیکار کنم
خواهشا یکی منو راهنمایی کنه
چون من زیاد تو انجمن نمی ام خواهش می کنم در صورت پاسخ داد منو از طریق ایمیل با خبرر سازید
aghaee.sajjad @ gmail.com