نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 49

موضوع: هشدار جدی سی پنل به ایران و سوریه

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن babelirani آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    341
    تشکر تشکر شده 
    1,633
    تشکر شده در
    1,101 پست

پیش فرض پاسخ : هشدار جدی سی پنل به ایران و سوریه

نقل قول نوشته اصلی توسط s.w.a.t نمایش پست ها
    باسلام
    بله تافته جدا بافته میدونن! چون تا به حال بهترین خدمات رو دادن به مشتری! شما که با 4000لایسنس(!!!!) در پنلتون کار میکنید! شما که حرفه ایی هستید و 4000لایسنس(!!!) دارید اگر بلد باشید میدونید که سی پنل بلاک نکرده! سی پنل warning میزاره رو آی پی و شرکت distributor بلاک میکند! شما که در ایران هستید با هویت کاملا آلمانی خرید میکنید دوست عزیز آلماهاست در انگلستان شرکت ثبت شده با ... میباشد! اگر آلمان تشریف دارید آدرس میدم که یک جلسه ایی باهم داشته باشیم! در انگلیس!
    شما که به قولی حرفه ایی هستید با 4000(!!!!) لایسنس باید بدونید وقتی لایسنی توسط سی پنل بلاک میشود در verify سی پنل نوشته میشود BLK و ...

البته میدونم دود آلماهاست و سرویسهاش در چشم خیلی ها رفته ...

شیوا هاست هم من کارتون رو ارجاع دادم به مدیرفنی که پیگیری کنند! فردا در ساعات اداری باهاتون تماس میگیرند!

موفق باشید
    با سلام
    شاید این پست من باعث بسته شدن یوزر من بشه ولی حرف میزنم چون شما به شدت درحال توهین کردن هستید

اولا" من اخر نفهمیدم شما چجوری تا کوچکترین مشکلی از آلماهاست گفته میشه انگار پرتون رو اتیش زدن اونجا ظاهر میشید

بله بر منکرش لعنت نخواید از خودتون دفاع کنید میخواید از کی دفاع کنید ؟؟؟؟؟
    بله بنده 4000 هزار لیسانس در پنل داریم و حرفه ای هم هستیم و اینجام حرفی نزدم که خود شرکت CPanel میاد و میبنده بنده هم گفتم به ما اخطار داده شده
    بنده در ایران هستم بله ولی بنده طبعه ی المان هستم به دلایلی حدود 8 ماه هستش که در ایران زندگی میکنم و شرکت ما در خود کشور المان ثبت شده .

هروقت برگشتم المان 100% ادرس بدید تشریق میرام خدمتتون .

ببخشید فکر نکنم دودی داشته باشه سرور هایی هم که میدن چیزی جدا از خود دیستاسنتر ردستیشن نیست دوست عزیز
    ولی اینو بدونید امیدوارم در طی 2 ماه اخیر تاپیکی از مشلات ایجاد شده با ایرانی ها در ردستیشن از طرف خودتون یا دوستان خریدار شما نبینم به قول دوستانی که در تراوین بازی میکنن . خبری در راه است .....!!!!!!؟؟؟؟؟!!!!!!

موفق باشید
    هنوزم تو شبـــــــــــــــــــهات اگـــــــــــــــــــــــ ــــه ماهــــــــــــــــــــــ ـــــو داری

مـــــــــــــــن اون ماهــــــــــــــــــــــ ــو دادم بـــــــــــــــــــــــه تــــــــــــــــــــــــ ـو

یـــــــــــــــــــــــا دگاری

2. تعداد تشکر ها ازbabelirani به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)