با سلام
من ایده ی نسبتا جدیدی برای کسب در آمد از طریق اینترنت دارم و حدود ۶۰٪ این ایده رو پیاده کردم ! از الان به بعد بدلایل مالی (گرون شدن دلار) دیگه در توانم نیست که این پروژه رو به مرحله ی اجرا برسونم ! از دوستانی که توانایی سرمایه گذاری ۵۰۰ هزار تا ۵ میلیون تومانی رو دارن و دوست دارن در این ایده سهیم باشن از همین جا اعلام کنن من براشون جزییات رو ارسال کنم !
دقت کنید که کلیه امور بصورت قرار دادی بین ما و شما انجام خواهد شد.
در ضمن خواهشمندم مبلغی که میتونین سرمایه گذاری کنین رو هم بنویسید.
اندکی درباره ی مفاد قرار داد:
قراردادی که فی مابین شما و شرکت ما بسته خواهد شد دارای شرایط زیر می باشد.
۱ - از تاریخ عقد قرار داد پیمانکار(شرکت ایده پردازان) موظف است بازدهی و همچنین گزارش سود و زیان وبسایت را به کارفرما اعلام کند.
۲ - در صورت ضرر دهی (در این طرح منظور ما از زیان ، عدم سود دهی می باشد) طی یکسال ، پیمانکار موظف است مبلغ پرداختی کارفرما را بدون چون چرا عودت دهد. جزییات بیشتر هنگام عقد قرار داد با هماهنگی کارفرما و پیمانکار ذکر خواهد شد.
۳ - گزارش دهی مالی و همچنین فروش بصورت ماهانه از تاریخ عقد قرار داد از طرف پیمانکار به کارفرما ارائه خواهد شد.
۴ - پیمانکار می تواند در آن واحد با چندین کارفرما کار کند.
۵ - در صورت سود دهی ، قرار داد فیمابین کارفرما و پیمانکار ، مادامیکه سود حاصله برای کارفرما به ۲۵۰٪ از مبلغ اولیه برسد به پایان خواهد رسید.لازم بذکر است که سود حاصله بصورت ۵۰-۵۰ بین طرفین تقسیم خواهد شد.
۶ - پیمانکار موظف است در قبال مبلغ پرداختی کارفرما سفته و یا چک ضمانت ارائه نماید.
۷ - کلیه امور ذکر شده در این قرار داد بصورت ریالی محاسبه خواهند شد.
خلاصه ای از مفاد قرار داد بود.
مواردی که از جانب ما قابل پیگیری هستند: شرکت ثبت شده ، کارت بازرگانی ، عدم سو پیشینه و ... که در صورت لزم قابل ارائه هستند.
ایده ی مذکور در مقیاس کوچک تر انجام شده و ۱۰۰٪ بازدهی دارد. در ضمن طرح کلی ایده که در پ خ برای شما ارسال می شود از جانب شرکت ما بصورت تضمینی قابل اجرا می باشد. تضمین این موارد در قالب قرارداد ارسالی ما ارسال خواهد شد.