نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 57

موضوع: خواهش میکنم رحم کنید

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن parsdrive آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    199
    تشکر تشکر شده 
    767
    تشکر شده در
    560 پست

پیش فرض پاسخ : خواهش میکنم رحم کنید

نقل قول نوشته اصلی توسط ParsWebIT نمایش پست ها
    کلا هنوز هم مشتری هست که سرویس خوب بخواد برای سایتش و این نوع مشتری انواع سرویسها و قیمتهای رو تست کرده
    کلا الان هر ادمی میدونه پول بیشتر بده کیفیت بهتری میخره حتی خرید میوه از سر کوچه هم تابع همین قانون هست.
    طرف وی پی اس خریده هر روی یه مصیبت پس وقتی به سرویس دهدنه خوب میرسه همون جا میمونه و میفهمه ماهی 15 تومن بیشتر یده خیلی بهتره تا اینکه سایتش روی 2 ساعت دان باشه
    پس 1 مشتری وی پی اس ماهانه 40 هزار تومن بهتر از 4 تا 12 تومنی هست در ماه.
    خدارو شکر هنوز هم هستند کسانی که خوب و بد رو درک میکنند و سرویس با کیفیت هزینه دار رو میدونن.
    من مدتها هست دارم کار میکنم تو این بازار و بعد دیدن انواع عجیب قیمت و سرویس در این فروم هنوز هم جرات نکرم یک تاپیک فروش بدم که گیر مشتری 15 هزار تومانی نیفتم...
    اینجا با وی پی اس ماهی 10 تومن و هاست 10 گیگ 20 تومن پولی در نمیاد. فو*** من روی مشتری شرکتی. اداری و شخصی بوده که داریم خوشبختانه و معمول مشتریان شخصی ما مشتریان طراحی وب سایت هستند که طرف مثلا سایت فروش انتی ویروس و نرم افزار داره هاست 2 گیگ رو سالیانه 130 تومن خرید کرده و میدونه دان تایم نداره پس ئاسه سایتی که داره براش پول در میاره خرج هم میکنه

خوشبختانه با شروع شدن مهر ماه دوستان خردسال و نوجوان به رفتن سر درس و مشق و این گرونی ارز هم خوشبختانه یه سری ارزون فروش رو از بین برد و متاسفانه یک سری از همکاران گرامی رو هم به ورطه شکت داره نزدیک میکنه. شاید فردا من هم یکی از این افراد باشم اما حداقل این که با کاری که کردم و اطمینان مشتریام فردا برم تو بازار تخم مرغ هم بفروشم بازم کسانی که مشتریم بودن میان همونو با خیال راحت میخرن.
    من هم دقیقا با نظر دوستمون موافقم. تاپیکی رودیده بودم که دوستی 1 گیگ رو میداد 1000 تومان سالیانه!!!! فرض بر اینکه(اصلا صحبتم در مورد ایشون نیست فرض خودم رو میگم) که در مدت 1 روز بیاد و 87 هاست 1000 تومانی بفروشه بشه 87 تومان. کسی هم در یک روز یک هاست 8 گیگی بفروشه 87 تومان. اون 87 سرویس داده و این یکی. دریافتی ها برابره. کیفیت هم خودش رو نشون میده و اصلا نیازی به تبلیغات و شعار نیست.

در کل اینکه ارائه سرویس با کیفیت بالا و سرویس دهی کم اما با قیمت معقول به نظر من خیلی بهتر از ارزون فروشی و سرویس دهی زیاد ولی بدون کیفیت هست(مثلا اون دوستمون رومثال زدم بنده اصلا در مورد کیفیت سرویس هاشون نظری نمیدم. یه وقت به خودشون نگیرن!)

2. تعداد تشکر ها از parsdrive به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)