نقل قول نوشته اصلی توسط vps-baran.ir نمایش پست ها
لطفا حرف های نسنجیده نزنید

قیمت ارز تو یه مرکزی که دقیقا یادم اسمش نیست

یه پاساژی هست که تو تهران همشون صرافی دارن .

اونجا کاشناس دارن . قیمت ها رو اونجا بیرون میدادن . نه این سایت ها بیان از خودشون قیمت بدن

اینا زنگ میزدن قیمت می گرفتن و داخل سایت میزاشتن
شاید این حرف ها برای من و شما نسنجیده باشد ولی برای کسانی که از راند خواری از هیچ به همه چیز رسیده اند خیلی حرفه

من از شما سوال میکنم همیشه امثال ما سنگ کشورهای متمدن را به سینه میزنیم در کدام یک از این کشورها 2 تا سایت قیمت ارز را تعیین میکنند؟ در یک پاساژ قیمت ارز ما مشخص میشه واویلا

اصل حرف من این نیست که نه دولت خوب داره عمل میکنه عالی کار کرده دمشم گرم اصلا یه پای این جریانات بی توجهی دولت بوده ای کاش به جای این اقایی که داشتن از وزیر اقتصاد سوال میکردند من بودم سوال میکردم.

سوالی که این وسط هست و من دوست دارم بدونم اینه که اگر یادتون باشه چند وقت پیش مسئول سایت مثقال دستگیر شد و اون جریانات ایا دلشون به حال من وشما میسوزه بازم میان قیمت میزارن قصد و نیت چیه؟در مملکتی هم که یک کلمه خانم اشتون فقط مثبت باشه قیمت دلار نصف میشه بدونیم این 2 سایت هم میتونن قیمت را جابه جا کنندقرار نیست دیگه خودمون گول بزنیم.

اصلا این موضوع سایت ها هیچ تحریم ها و دعواها یک طرف این کارشناس ها دیگه اخرشه ( اینها همان کسانی نیستند که یک زمانی قیمت زمین را خدا تومان بالا بردند و بعد از یک مدت قیمت ها پایین اومد؟) 100 درصد از همون دار و دسته هستند