نقل قول نوشته اصلی توسط HyperServer نمایش پست ها
شما که انقدر از مجازی سازی و سرور سررشته داری... چرا داری VPS هفت هزار تومنی میفروشی...بیا بفرستمت جایی حداقل کمتر کار کن و بیشتر پول بگیر.

پ . ن. اول برو یاد بگیر که سرور میگیری چک کن کانفیگ و تنظیمات رو (Raid Controller) بعد بیا با دانش نداشتت دانش دیگران رو اندازه بگیر !
در مورد پیشنهاد اول شما ممنونم اما شما اگر به خودتون زحمت می دادید و روی لینک ها کلیک می کردید می دیدید که اصلا چنین چیزی واسه فروش وجود نداره. این تاپیک خیلی خیلی قدیمی شده دوست عزیز!!!
مورد دوم رو هم که خود دیتاسنتر و کلی آدم با ادعا توش مونده بودن دست آخر هم خودم حلش کردم. شما که خیلی ادعاتون می شه اگر ممکنه وضعیت رید کنتلر h700 رو از توی کنسول vmware برام استخراج کنید تا من به شاگردی شما افتخار کنم!

نقل قول نوشته اصلی توسط AvalinHost نمایش پست ها
خیلی به خودتون اطمینان دارید و بارها دیدم که با همچین کلماتی به تخصص دیگر همکاران توهین کردین.
البته با توجه به سن و سالتون که پایینه مهم نیست چون در این سن اکثرا به خودشون مغرور میشن!
نقل قول نوشته اصلی توسط Ashkankamangar.ir نمایش پست ها
یا علی
کوه اعتماد به نفسیا البته کاذبش خوب نیست
موفق باشی
نقل قول نوشته اصلی توسط m3hdi نمایش پست ها
واقعا جای تحسین داره ، ارائه سرور مجازی به قیمت 2.4 دلار کار هر کسی نیست و تخصص و سیستم خاصی میخواد
موفق باشید
نقل قول نوشته اصلی توسط saman19-6 نمایش پست ها
اینجور صحبت کردن حکایت از خامی و ناپختگی تجاری داره ودلیلش هم سن پایین می باشد.اولین شرط یک مدیر هاستینگ قبل از تخصص تدبیر، ادب و متانت هست .

با سپاس
دوستان عزیز شما چرا اینقدر ناراحت شدید؟؟؟ من اسمی از شما بردم که اینجوری بر خورده بهتون؟ گفتم فقط یک درصد فروشندگان این فروم تخصص لازم رو دارند که اکثر شماها جزو افراد با صلاحیت هستید. واقعا برای خودم متاسف شدم که خیلی وقت ها به دوستی با شما اعتماد و تکیه می کردم.
این آفر هم خیلی وقته اعتبارش رو از دست داده و منقضی شده
انتظار من از افرادی مثل شما حمایت بود! یعنی واقعا جزو ۹۹ درصد حساب کردید خودتون رو؟