نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14

موضوع: هاست پرداز

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

پیش فرض پاسخ : هاست پرداز

نقل قول نوشته اصلی توسط pardishosting نمایش پست ها
    شما خودت خیلی معروفی ؟
    هاستینگ سجادیه حدود 3 ساله داره کار میکنه به صورت غیر رسمی اعتبار ما هم در گوگل میتوانید جستجو کنید

ما نگفتیم که مثل ****** و ... معروف هستیم

شما اسم ما را در همین انجمن نشنیدید که اینجور برخورد میکنید ؟

چرا شنیدید خب ما هم اسم شما را فقط در همین انجمن شنیدیم

بنده از همین نظر که در همین انجمن نظر سنجی خورده عرض کردم که نشنیدیم

فکرم نکنم کار اشتباهی باشه اگر پست مشکل داره میتوانید زیر پست روی علامت اخطار کلیک کنید و اسپم را به مدیر ارسال کنید.

««اینجا تاپیک اعتبار هاست پرداز هست.»»

نقل قول نوشته اصلی توسط shahab-f نمایش پست ها
    عزیز این دوستمون میگه کسی هاست پردازو میشناسه ؟کسی ازشون سرویس داشته ؟ بعد شما میای میگی اسمشونو نشنیدم تا حالا ؟؟!! خوب اگه نمیشناسی برای چی الکی جواب میدی عزیزه من ؟
    واقعا تا کی میخواین به این اخلاق غیر حرفه ایتون ادامه بدید (خطابم به همه دوستانی هست که ب این شکل بر خورد میکنند)
    بعدش عزیز شما بدونه اینکه مدرک بیاری میگی قالبشون ریپ هست !!! از تخریب کردن دیگران لذت میبری ؟؟؟ نکن برادر من نکن والا درست نیست ..
    نمیخوام وارد این صحبت ها بشم دو طرف را مقایسه کنید بعدا ننگ تخریب بچسبانید این کار شما دقیقا الان تخریب ماست نه کار ما

پاسخ ما فقط جنبه اطلاع رسانی بود ایشون هم نمیشناسیم که بخوایم رغیب خود ببینیم و تخریب کنیم.

در مورد مدرک بله اشتباه از بنده بود اینجا را قبول دارم اما خواستم این اشتباه را بکنم که اسمی از سایت دوستم نبرم(گفتم فوقش به صاحب هاست پرداز خصوصی میگم و بعد ویرایش میکنم پست رو) اما خب به هر حال کار کشید به اینجا بنده برای دوستام ارزش قائلم...

فکرم نکنم کار اشتباهی باشه اگر پست مشکل داره میتوانید زیر پست روی علامت اخطار کلیک کنید و اسپم را به مدیر ارسال کنید.

نقل قول نوشته اصلی توسط mehdi.gh نمایش پست ها
    آقا سایت اصلی رو ذکر کنید لطفا ببینیم از کجا ریپ کردن
    بله حتما (چون دوست بنده بودند ذکر نکردم اما ظاهرا لازمه)

با تشکر

نقل قول نوشته اصلی توسط danitfk نمایش پست ها
    والا به خدا
    شما خودتون معروفید میخندید و با دو کلمه اسپم میکنید ؟
    (در کل از شما یک نفر انتظار نمیرفت طبق شناختم تا امروز)

نقل قول نوشته اصلی توسط Host Pardaz نمایش پست ها
    سلام دوست عزیز

این به عنوان قالب اختصاصی هست، لطفا لینک وبسایت اصلی که این قالب از روش کپی برداری شده رو بدید و من هم حتما پیگیری می کنم.

موفق باشید.
    بله حتما (چون دوست بنده بودند ذکر نکردم اما ظاهرا لازمه)

سایت فعلی و ایرانی که در حال استفاده قالب میباشد (البته قالب اصلی عربی هست به ایشون هم بنده گفتم اما خب اختصاصی ویرایش شده) :
    سرور مجازی ارزان,هاست ارزان,دامنه
    و صاحب امتیاز این قالب فعلا به نظر من ایشون هستند منوهاش و بقیه قسمت ها را مقایسه کنید با قالب خودتون (مخصوصا اون سه منوی وسط)

فعلا بین همکاران فعلی هاست پرداز (در اولین برخورد) از نظر اخلاقی تایید میشند.(فکر کنم دو دقیقه دیگه ننگ دوست بودن با هاست پرداز هم میچسبانید)

تاپیک ها زیاد به انحراف میرن اینم یک نمونش از یک سوال ساده کشید به کجا.

(درضمن دوستی که گفتی تخریب بنده تاپیک را ندیدم الان یکی از دوستان گفت دارن تخریبتون میکنن برید پاسخ بدید.)
    یا حق
    ویرایش توسط RoobinaServer : September 30th, 2012 در ساعت 23:13 دلیل: اضافه کردن دو جمله آخری
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)