نوشته اصلی توسط
nasa_de
با سلام عرض خسته نباشید،
ابتدا عرض می کنم این تاپیک را پیرو مشاهده جهت گیری غیر حرفه ای، چند مورد مشکوک و همچنین اطلاع رسانی جهت پیشگیری از وقوع هر گونه مشکلی برای کاربران ایرانی ایجاد کرده و هدف دیگری ندارم.
1- از دو هفته قبل برخی از کاربران با بنده تماس گرفتند که "با ویزا کارتی که داریم در هتزنر ثبت نام کردیم اما دیتا سنتر نه جوابی ما می ده نه این که سفارش رو قبول میکنه و تنها ایمیل زده که سفارش شما مشکوک هست!"
2- دو تن از دوستان پرداخت رو با حواله بانکی از مالزی و انگلیس با آشناهاشون انجام داده بودند که دیتاسنتر قبول نمیکرد که حواله رسیده اما بانک تایید کرده بود که حواله ها در حاب دیتا سنتر هست، بعدا با هر دو این عزیز طی یک ایمیل تماس گرفته میشه که ما حواله رو دریافت کردیم منتها چون شماره فاکتور در اون قید نشده بود صورتحساب رو سبز نکردیم.
3- با یک Abuse کل سرور ها رو می بندند در حالی که قبلا 24 ساعت مهلت می دادند.
مطمئنا موارد دیگری هم هست، بنده قصدم همانطور که در بالا هم ذکر کردم فقط اطلاع رسانی و همچنین پیشگیری از وقوع مشکلی دوباره بود. دوستان لطفا مراقب باشید و اگر مورد دیگری بود در همین تاپیک اطلاع رسانی بفرمایید.
========================================
دوستانی که از ما سرویس دارند لطفا هرچه سریعتر Backup گرفته و نگه دارند چون بنده واقعا چند روز هست نگران این قضیه هستم، بدیهی هست همانطور که ایمیل به آنها ارسال کرد با اطلاع رسانی های انجام شده بنده هیچ گونه مسئولیتی در قبال از دست رفتن اطلاعات آنها نخواهم داشت.
ارادتمند