سلام دوستان ، من به تازگي دارم با اين برنامه مجازي سازي و.. اشنا ميشم ، دوهزاريمم كج نيست و راسته! زياد وقتتون رو نميگيرم و چند تا سوال از يه اقاي گل و با حوصله دارم كه وقت بزاره و بنده رو راهنمايي كنه متشكرم.
1-من ميدونم كه و ام وير يه مجازي سازيه و ميشه با نصب اون روي ويندوزت ، همزمان چند سيستم عامل با منابع مختلف سخت افزاري كه براشون تايين ميكني رو كنار هم نصب كني روي يك كامپيوتر و در درسترس ، درسته؟
2- متوجه شدم كه چندين نسخه از اين برنامه با نام هاي مختلف وجود داره ، ميشه يكي يكي بگيد اسمشون رو و كاربردشون رو مرسي...؟ Esx , Server , VCenter و بقيه..دقيقا ميخوام اسم و كاربرد همه نسخه هاشو بدونم مرسي
3- كدام يكي از اين نسخه هاست كه شركت هاي هاستينگ باهاش يه سرور اختصاصي رو تقسيم به چند سرور مجازي ميكنن؟؟ يعني براي ماكه صاحبان سايت هستيم و از يه شركت سرور مجازي دريافت ميكنيم و با وي ام وير مجازي سازي شده ، دقيقا از كدام ورژن و نام ، اين برنامه استفاده ميشه ، با توجه به اينكه عرض كردم متوجه شدم چندين نسخه مختلف داره ،براي همين دچار شبه شدم
4- براي سيستم عامل هاي لينوكس هم ميشه از اين استفاده كرد و يا براي اون جاي گذين ديگه اي هستش؟
مرسي كه وقت ميزاريد