با سلام خدمت شما دوست عزيز و محترم
قبل از هرجيز از توضيحات شما بسيار ممنون و متشكر هستم
حالا توضيحات بنده به اين صورت ميباشد كه حرف شما درست هست ولى اين براى زمانى هست كه شما ميخواييد كارت ويزا روى حساب بانكى داشته باشيد و اين مستلزم اين هست كه خود شخص در شعبه ى بانك حضور داشته باشد كه الان هم به استحضارتون برسونم كه به هيج عنوان براى هيج ايرانى در هيج كجاى دنيا حساب باز نميكنند و اما در مورد حساب ويزا كه متصل به حساب بانكى نيست عرض كنم كه شركت هاى زيادى هستند كه با سيستم ويزا قرارداد ميبندن كه مشتريانشون از طريق اين سيستم برداخت هاشون رو انجام بدن و همينطور كه ميدونيد هر برداختى كه از اين طريق با سيستم ويزا انجام ميشه براى اين سيستم سود اور هست لذا شركت ما كه وابسته به يك شركت بزرك در مالزى به نام tune money هست اقدام به صدور ويزا از طرف سيستم خود ويزا كه با نام شخص متقاضى و قابل شارج ميباشد كرده است و اكه شما نياز ميدونيد من حاضر هستم كه يك ويزاى رايكان براى شما صادر كنم و شما استفاده بفرماييد تا صحت صحبت هاى من رو تاييد بفرماييد و مطمئن هستم كه از سيستم كاريمون ناراضى نخواهيد بود
در ضمن من بيشتر در فروم persian tools فعال هستم و حدودا تا الان بيش از ٥٠ مشترى صدور توى اين فروم داشتم كه اكه نياز ميدونيد يه لينك ارسال كنم كه همه ى دوستان برن و از كسانى كه تا حالا از كارت ما استفاده كردن تجربشون رو ببرسن
مجددا از فرمايشات شما تشكر ميكنم و اكه افتخار بديد منتظر اسكن passport شما براى صدور كارت رايكان هستم
با تشكر