با سلام و خسته نباشی خدمت دوستان
چون جز ضرر هیچ صودی برام نداشته 5 سالش که اومدم به صورت حرفه ای کار کنم 10 میلیون ضرر کردم کلا اینترنت رو میخام بزارم کنار و این اخرین روزی هست که تو اینترنت هستم.
بعد از گذشت 8 سال اومدم برای خداحافظی الان دقییق 8 سال هست که وارد دنیای اینترنت شدم ای کاش نمیومدم .
با وبلاگ نویسی شروع کردم یادش بخیر چه دورانی بود بعدش رفتم سراغ سایت، اولین سایتم ترنم بود اونم یادش بخیر اولین رو از هاست سرویس گرفتم و اولین سایت سازی که استفاده کردم نیوک بود اقای صادق نیک ایین خیلی راهنماییم کردن و همون اول بهم گفتن که از اینترنت پول در نمیاد من گوش ندادک که ای کاش گوش میکردم آه...سایتم بازدید خوبی داشت که یک دفعه سقوط کرد چون سرور هاست سرویس به مشکل خورد و 10 روز سایتم قطع شد انقدر این سایت بدبدخت بد بیاری اورد ما هی کوچ میکردیم به این شرکت به اون شرکت که نزدیک به 20 تا هاست عوض کردم تو مدت 4 سال که سایتم خبلی اوفت کرد دیگه دوباره داشتم سایت رو جون میدادم که فرانتوک نازنین زد vps ما رو پاک کرد ولی بازم نا امید نشدم گفتم این نشد یکی دیگه همش درست میکردیم خراب میشد.
که دیگه رسیدم به اخرین سرویس دهنده جناب اقای مرتضی عزیز مدیر سایت ایران وب به نظر من بهتریت سرویس دهنده بود از همه نظر صبر و حوصله رو کارش به خرج میده خلی دوست دارم اینجوری بچه های فعال رو ، ولی چه کنم دیگه پول من به ته رسید وقتی که پنچ شنبه تو زندگیم اولین چکم برگشت خورد دیگه به خودم اومدم گفتم خادایا من تو این چند سال عمرم رو رو چی به هدر دادم جمعه رو تعتیل کردم و نشستم با خودم فکر کردم که چی بودم و الان چی هستم 5 سال پیش چقدر دارایی داشتم و الان چقدر بدهکار شدم 20 میلیون که این اینترنت منو انقدر تو خودش غرق کرده بود که دیگه به هیچ چیز توجه نمیکردم ولی الانم دیر نیست بازم میتونم خودم رو جمع کنم .
اومدم برای خداحافظی - خداحافظ اینترنت
دامین های من
taranoome.com
taranoomehost.com
taranoomehost.net
taranoomehost.info
taranoome.ir
twb.ir
wblog.pro
newsblog.pro
p20.ir
musicirani.org