نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15

موضوع: مشکل وردپرس در بازدید بالا

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    8
    تشکر شده در
    7 پست

پیش فرض مشکل وردپرس در بازدید بالا

من یک سایت وردپرس دارم که شکر خدا بازدیدش روز به روز بیشتر میشه ، از وقتی بازدید اینسایت به 60 هزار در روز رسیده و کاربران آنلاینش به حدود 200 کاربر همزمان مشکلاتم شروع شده است.

من فقط یک دیتابیس دارم که حجمش 7 مگابایت ؛ متاسفانه خیلی از کوئری های این دیتابیس Sleep میشن و باعث شده که لود سرور مدام بالا بره و سایت غیر قابل استفاده بشه
    بررسی هایی که انجام دادم متوجه شدن که لینک پیوند های یکتای سایت اگر در حالت /%postname%/ باشه به سرور فشار میاد این مورد را درست کردم ولی باز هم مشکل ادامه داره
    لازم به ذکر است که مشکل از سرورم نیست برای اینکه یک سرور اختصاصی با پردازنده Xeon و 4 گیگابایت رم دارم که خیلی خوب کانفیگ شده

wp super cache را نصب کردم ، لود سرورم تا حد زیادی پایین اومد ولی باز برای این مقدار بازدید خیلی زیاد بود

تصمیم گرفتم w3 total chache نصب کنم ، با موفقیت نصب شد و کانفیگ کردمش ، در ضمن از cloudflare هم استفاده کردم ، سایتم الان داره با w3 total cache و Cloudflare کار میکنه ولی باز هم لود سرور بالاست و خیلی از کوئری ها دارن Sleep میشن!

سوال من اینه که این سایت های وردپرس که بازدید بالا دارند (حدود 100 تا 200 هزار) مانند دانلود ها و ... چکار میکنند که این مشکل را نداشته باشند ، با این همه کوئری چه باید کرد ؟؟؟

لطفا پاسخ ین سوالات من را بدید؛ مرسی

2. تعداد تشکر ها از rahro به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)