با تشکر از همکار بنده اقای اشکان یزدانی که زحمت نفوذ در سیستم را انجام داده اند و دوستان دیگری نیز ما را همراهی نمودند
همانطور من نیز از مال باختگان این فرد بودم که تا آلان در حال سکوت و منتظر پیگیری ایشون بودم در حالی که ایشون فقط دروغ فراکنی میکردند
همچنین ایمیل ایشون faranetwork@gmail.com که در انجمن برای دوستان وارد میکردند دارای 64 عدد ایمیل خوانده نشده بود و فقط برای این که خود نمایی کند این ایمیل را وارد نموده تا مشتریان او باور داشته باشند که پیگیر کار میباشد اما ایشون فقط وقت کاربران رو میگرفته
همچنین با برسی ایمیل های موجود دریافتیم هیچ ایمیلی به دیتاسنتر ارسال یا دریافت نشده غیر از چند میل ساده که چیز خاصی نبود اما در مورد این خبر باید بگم که هنوز چیزی معلوم نمیباشد و اینطوری که پیداست ایشون میل دیگری نیز دارند
اما باز هم پیگیر خواهیم بود.
در این مدت شاهد پرداخت شدن سرویس جدید! از طرف کاربران بی خبر شدیم که سایت را برای مدت زمان محدودی بسته ایم تا تکلیف مشخض شود
دوستان دیگری نیز مارا در این کار حمایت کردند و بعضی دوستان نیز در سیستم نفوذ کردند که بنا به درخواست بنده ردپایی در سیستم نگذارند که به خوبی نیز عمل کردند و از انها متشکریم البته نام آنها را نمیاوریم بلکه خودشان در صورت مایل بودند خود را معرفی کنند
با تشکر
تیم امنیتی یسنا وی پی اس