نقل قول نوشته اصلی توسط secure_host نمایش پست ها
با سلام
دوست عزیز اگه شما بیشتر مطالعه و تحقیق و تجربه داشته باشید باید بدونید که میشود با اعمال patch در kernel میشود نخوه رفتار ln را تغییر داد . چون ln توسط کرنل کنترل می گردد.
ببین دوست عزیز مشکلی که در symlink بوده این بود که میشد sym زد بدون در نظر گرفتن owner فایل ها . که بعد جهت جلوگیری از این موضوع راهکار این بود که Option داشته باشیم که هنگام symlink کردن ابتدا Owner چک بشه . یعنی symlinkifownermatch . که با این روش هم هیچ مشکلی با public_html و... پیش نمیاد .
خوب تا اینجا مشکل تقریبا حل شده بود که اخیرا با روش Race Condition توی symlink میشه اینو هم BYpass کرد. و برای این قضیه چون symlink از kernel کنترل میشد . میشه با اعمال تنظیماتی در سطح کرنل عملکرد symlink را تغییر داد که در کرنل Owner چک بشه . که با این روش هم هیچ مشکلی با public_html و... پیش نمیاد .

خوب ملتفط شدی برادر من ؟ دوست من؟
خب دوست مطالع کرده و مجرب من :
شما که تحقیق کردی باید بدونی ساختار ln به طوری طراحی شده که میتونه در هر لایه ای کار خودش رو انجام بده ( یه چیزی تو مایه های ring0 ) پس با به اصطلاح Kernel Patch (در این مورد یه لینک بزار من نفهمیدم جریانش چیه !!!) نمیتونید کاری فایل های unowner رو چک نکنه و دسترسی نده
و شاید شما فقط با دستکاری کرنل بتونی کاری کنی که قابل خوندن نباشه فایل
بعد رسیدیم به پاراگراف بعدی

تا اونجا که من میدونم race condition یه متود در الکترونیک و یه theread در برنامه نویسی هست

حالا ممنون میشم شما در مورد بایپس سایملینک با این متود لینک بدی من بخونم ملتفط شم !!!!

نیاز بود در پست های بعدی سایملینک و ساختار توابعی ln و کنترل کرنل بر روی عملگر ها رو هم با هم بررسی میکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.M4st3r نمایش پست ها
هاااااااااااااا؟؟؟؟؟!!!
یکی اینو از برق بکشه.

پ.ن (ادیت) : اون در صورتیه که Owner شون یکی نباشه .
جونم اسپم

عزیز یکی رو میخواد شما رو بکشه

پ.ن 1 : شما همون کسی نیستی که یه چند وقتی با بچه های اشیانه و بلک هت کل کل میکردی هی سایت میاوردی بالا هی میخورد بعد تاپیک میزدی من پسورد دادم فایروال نصب کنند زدن ؟

شما به جا از برق کشیدن برو نصب فایروال و security 50% رو یاد بگیر( اگه همونی (شرط میبندم پست میزنی نیستی )) ) )