با سلام
فکر می کنم در حال حاضر در بین سی ام اس های منتخب وردپرس ، جوملا , نیوک ، دروپال و دیتالایف به حق باشه اگر وردپرس رو برترین CMS بدونیم ، اگر نظر شخصی بنده رو بخواید به این صورت طبقه بندی می کنم :
وردپرس - جوملا - نیوک - دیتالایف - دروپال
اینکه بنده وردپرس رو به عنوان بهترین CMS انتخاب کردم دلایل خودم رو دارم و هرگز به نظر سایر عزیزان توهین نمی کنم
شاید براتون جالب باشه بدونید قبل از انتشار نسخه 8.3 نیوک خود بنده یکی از طرفداران سرسختش بودم ، و اما !
ماجرا دقیقاً از انتشار نیوک 8.3 شروع شد !
زمانی که طبق گفته ی دوست عزیزمون Delta نسخه 8.3 بر پایه ی کار فردی آغاز به کار کرد و منتشر شد !
دقیقاً همون زمان بود که یک نسخه ی فوق العاده سنگین ، بدون برنامه ، دارای باگ و خطاهای بسیار زیاد ، مشکلات عمده در تالار گفتمان ، مشکلات بسیار زیاد در مدیریت و ماژول های سنگین و بلااستفاده در اختیار استفاده کنندگان قرار گرفت
در واقع نیوک با انتشار نسخه 8.3 به معنای واقعی می شه گفت آبرو و قدرتی که با انتشار نسخه 8.2 به دست آورده بــود رو به طور کامل بر باد داد !
تمامی این مسائل + پشتیبانی بسیاز ضعیف تیم نیوک دست به دست هم دادند تا این تیم نتیجه رأی گیری خودش رو مشاهده کنه »
(1228) برای ضعیف ترین نسخه نیوک
همین امر موجب شد تا انتقاد های شدید و بسیار زیادی از نیوک صورت بگیره اما سی ام اسی مانند وردپرس در عین سادگی تعاریف و قوانینی رو برای خودش قرار داده که می بینیم چطور روز به روز بر تعداد کاربرانش افزوده شده و روز به روز افزونه های جدید تر و حرفه ای تر ، پوسته های حرفه ای تر و گرافیکال و ابزار های مدیریتی بیشتری در اختیار استفاده کنندگان قرار می گیره از همه مهم تر و در آخرین خط از حرف هام می تونم وردپرس رو به معنای واقعی Open Source بدونم و 100% تأیید کنم
از اینکه سرتون رو درد آوردم عذر می خوام دوستان
با تشکر