سلام دوستان
یه مشورت کلی میخواستم از حرفه ها و اساتید انجمنممنون میشم اگر تجربیات خودتون رو با من در میون بذارید.
فرض کنید یک سایت وردپرسداریم با بازدید روزانه نزدیک به 1 میلیون (و تعداد آنلاین حدود 1500 تا 2000 نفر)
1- چه سخت افزاری رو برای سرور اصلی سایت پیشنهاد میکنید؟
2- چه سیستم عاملی رو پیشنهاد میکنید؟ همه میدونن که راه اندازی وردپرس روی لینوکس خیلی ساده تر و روال تره. ولی آیا با این تعداد بازدید، وب سرورهای متداول لینوکس میتونن مفید باشن؟ منظورم Apache و nginx و LiteSpeed هست.
ببینید مثلاً تجربه خود من از سایتی با 20000-30000 بازدید روزانه بر روی ویندوز و با وب سرور IIS اینه که حدود 300 مگ مصرف رم برای MS-SQL هست و حدود 30 مگ رم برای IIS ! (البته لازم به ذکره که دیتابیس سایتش واقعاً گنده اس!).
همه از توانایی و بهینه بودن IIS مطلع هستن. حالا با توجه به این موضوع، به نظر شما ارزشش رو داره که کلاً وردپرس با بازدید 1 میلیون در روز بر مبنای ویندوز راه اندازی بشه؟
3- و در نهایت اینکه اصولاً چه راهکارهایی واسه بهینه کردن وردپرس برای سایتی در این ابعاد هست.
در رابطه با سوال سوم خودمم یه سری اطلاعات دارم که ایشالا با راهنمایی ها و کمک دوستان این تاپیک یه مرجع خوب بشه برای کسانی که قصد استفاده از وردپرس رو دارن و نگران منابع سرور هستن.