نمایش نتایج: از شماره 1 تا 8 , از مجموع 8

موضوع: مشورت با حرفه های انجمن (وردپرس برای ترافیک بالا)

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن sina_mech آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    150
    تشکر تشکر شده 
    292
    تشکر شده در
    186 پست

1 مشورت با حرفه های انجمن (وردپرس برای ترافیک بالا)

سلام دوستان

یه مشورت کلی میخواستم از حرفه ها و اساتید انجمن ممنون میشم اگر تجربیات خودتون رو با من در میون بذارید.

فرض کنید یک سایت وردپرسداریم با بازدید روزانه نزدیک به 1 میلیون (و تعداد آنلاین حدود 1500 تا 2000 نفر)

1- چه سخت افزاری رو برای سرور اصلی سایت پیشنهاد میکنید؟

2- چه سیستم عاملی رو پیشنهاد میکنید؟ همه میدونن که راه اندازی وردپرس روی لینوکس خیلی ساده تر و روال تره. ولی آیا با این تعداد بازدید، وب سرورهای متداول لینوکس میتونن مفید باشن؟ منظورم Apache و nginx و LiteSpeed هست.
    ببینید مثلاً تجربه خود من از سایتی با 20000-30000 بازدید روزانه بر روی ویندوز و با وب سرور IIS اینه که حدود 300 مگ مصرف رم برای MS-SQL هست و حدود 30 مگ رم برای IIS ! (البته لازم به ذکره که دیتابیس سایتش واقعاً گنده اس!).

همه از توانایی و بهینه بودن IIS مطلع هستن. حالا با توجه به این موضوع، به نظر شما ارزشش رو داره که کلاً وردپرس با بازدید 1 میلیون در روز بر مبنای ویندوز راه اندازی بشه؟

3- و در نهایت اینکه اصولاً چه راهکارهایی واسه بهینه کردن وردپرس برای سایتی در این ابعاد هست.

در رابطه با سوال سوم خودمم یه سری اطلاعات دارم که ایشالا با راهنمایی ها و کمک دوستان این تاپیک یه مرجع خوب بشه برای کسانی که قصد استفاده از وردپرس رو دارن و نگران منابع سرور هستن.
    ویرایش توسط sina_mech : September 15th, 2012 در ساعت 15:28

2. تعداد تشکر ها از sina_mech به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)