سلام
متاسفانه در عرض ۸ ۹ ماه گذشته این دفعه دومی هست که اینجا درخواست سرور مجازی و همکاری میکنم و بیشتر متاسفم که دفعه آخری با درخواست کمک و پشتیبانی و اینکه طرف مقابل این کار رو برای من نکرد حتی اطلاعاتی که کلی براشون زحمت کشیدم رو نذاشتن از روی سرور بردارم٬ در دو دفعه گذشته همکاری موفقیت بخش نبود. پس همین اول تمامی درخواستها و چیزهایی که نیاز دارم رو لیست میکنم تا با کسی که همکاری رو شروع میکنیم.
یک سرور مجازی با کیفیت برای ران کردن یک سری پروژههای شخصی و چندتا وبلاگ و وبسایت با این مشخصات
- هارد ۱۰ یا ۲۰ گیگ (خیلی فرق نمیکنه٬ بستگی به آفر داره)
- رم ۵۱۲
- سیپییو اگر اشتراکی نبود٬ بهتر!
- پهنای باند هم کنار میایم.
و خدماتی که نیاز دارم ایناست :
اول از همه بگم که رابطه با سرویس دهنده برام خیلی مهم هست و دوست دارم پشتیبانی خوبی داشته باشه٬ هم من برای حق و حقوق ایشون و زحماتی که میکشن ارزش قائلم و احترام میذارم در مقابل هم انتظار دارم که سرویس دهنده هم حق من رو به عنوان مشتری محترم بشمره. تا بتونیم با هم همکاری خوبی داشته باشیم و توی توسعه کارم و زیرساخت سرورها در آینده بتونم روشون حساب باز کنم.
اگر با دومینهای De. و رجیستری Denic کار کردید حتما اطلاع دارید که کمی سختگیر هستن٬ تجربه کار کردن با این دومینها وجود داشته باشه و کار کردن و قابلیت اد کردن روی سرور ( از نظر ip , subnet , ... ) که بتونم یک دومین De رو روی سرور بالا بیارم. یا خود سرویس دهنده با تقبل هزینه از طرف خودم یک سرویس DNS Forwarding فراهم کنه که بتونم این دومین رو روی سرور داشته باشم
با پنل دیرکت ادمین میخوام.
یک سری موارد اولیه هست که نیاز دارم اینها روی سرور باشن و بهینه سازی شده باشن در اول کار :
- پورتهای مختلف مثل Email و FTP که درست کار کنند و با کلاینتها سازگار باشند نه که یه روز قطع باشن یا وسط کار مشکل پیدا کنند و ...
- فایروال و بهینه کردن iptables و ... که سرعت سایتهای روی سرور خوب و قابل قبول باشند و سرور مرتبا با Brute-force Attack مواجه نباشه
امیدوارم این دفعه بتونم سرویسدهنده خوبی رو پیدا کنم و با هم همکاری رو شروع کنیم.
موفق باشید.