سلام عرض ادب و خسته نباشید جناب Delta از صحبت های شما مشخص هست زیاد حرفه ای نیستی من پول یا مفت به کسی نمیدم دامین الان ثبت شده و قالب نیز طراحی شده و آماده نصب بر روی دامین می باشد بنده خودم طراح هستم تیم امنیتی داشتم و دارم و حاظر نیستم با هر کسی بحث و جدلی داشته باشم عرض کردم انسان جایز خطا هست اگر خطا نداشته باشه که هیچ بله من فینگلیس تایپ نکردم بله مشکل از بنده بوده ایشون نه به تلفن جواب میدن نه به تیکت جواب میدن یه نفره ده تا خربزه رو می خوان بر دارن مطمن باشید به علتی که خودشون یک نفره دارن کار می کنن نتونستن لا اقل به تیکت من جواب بدن خیلی سر بحث رو باز کنید با مدرک با همه چیز واقعا شکایت می کنم تا بدونید مشتری یعنی چی هزار تومن سود بخورید یا صد هزار تومن باید جواب مشتری رو درست بدین من بچه نیستم که این جا معرکه گرفتی خودم طراح هستم خودم از اعضای این انجمنم چه با 1000 پست چه با 50 پست سر بحث رو هم من شروع نکردم سید آل پیغمبر خودش شروع کرد برو ببین داری صحبت می کنی وقتی داری صحبت می کنی خوب فکر کن داری در مورد چی صحبت می کنی شما پول یا مفت داری مفت می دی به کسی یا اون بابایی که 200 هزار از شما می خواد دنبال پولش نمیاد یا مفته براش که نمیاد ولی من پول یا مفت ندارم بدم به امثال شما هایی که طراح طراح برنامه نویس برنامه نویس دارم دارم به .... بستین بحث رو کش ندین با مدرک و با همه چی قانونی شکایت می کنم چه طور به خودتون اجازه می دین دو روز تمام به تیکت مشتری جواب ندین شماره حساب و پرداخت آنلاین راه انداخیتن جیب مردم رو خالی کنید همکار همکار بستین به .... فکر کردین دارین با بچه صحبت می کنید بیا مشهد اسم رسممو بدون بعد فکر کن داری برای بچه دور بر می داری مگه تنها منم بله که میام به آدرس من خودم رو در قبال چهار نفر همکار و چهار نفر مشتری امثال خودم مسئول میدونم از کجا معلوم این مشخصات این آدرس الکی نبوده باشه بله اصلا درست بوده درش شکی نیست اصلا ما آدرس رو اشتباه رفتیم ولی کار انسانی رو من کردم که بدونم آیا این مشخصات راسته در انجمن ذکر کنم چهار نفر دیگه هزینه سنگین تر نکنن شما که داری ادعا می کنی بگو به خودت چقدر رسیده داری جوش میزنی .... خشک نشه ! با بچه صحبت نمی کنی بله که تاپیک میزنم هر کی ارزون تر بده خودتم باشی پولتو تو جیب مردم نمی ریزی من ثوابمو جای دیگه می کنم صدقه سریمم جای دیگه می دمم نمیام پول یا مفت تو جیب مردم بریزم تخفیفمم به مشتریم میدم انسانیت رو هم بلدم نمی خوام تو به من یاد بدی انسانیت . انساینت دارید شما پول مشتری رو 2 ماهه نمی دی از انسانیت دم میزنی چه بسا بدبختو 2 ماهه به مرگ راضی کردی برا پولش حالا هم شما بشین ببین هم این همکار گرامی آقای سعادت تا قانونی برخورد رو نشون بدم حق با من هست یا شما از سود هزار تومنی یا دو هزار تومنی صحبت می کنی با تشکر.
ارادتمند : مسلم فلاح نیت