نقل قول نوشته اصلی توسط shivahost نمایش پست ها
1- شما در پست اول این تاپیک گفتید: لطفا هاستینگ های معتبر پیشنهاد بدن نه تازه کار

چرا؟ وقتی می دونی اینجا معتبر پیدا میشه همچین درخواستی کردی؟ اصلا چرا تاپیک زدی!؟

2- شما 12 سابه وب مستری؟ یک سایت بده که عمر دامینیش 12 سال باشه و مال شما باشه؟ وبلاگ هم دادی قبوله!
1- معتبر نصبت به بقيه چون / 95% هاستينگهايي مه در اين انجمن پيشنهاد ميدن شركتي نيستن و شماره ثبت نداردن.

حتي 80% دوستان يه شماره ثابت نزاشتن كه سايت تركيد بفميم و پيگيري كنيم..

براي اين تاپيك زدم كه بين دوستان بهترين هاستينگ رو پيدا كنم چون من كل هاستينگ هارو نميشناسم خيلي ها اعتبار دامنشون به 1 سال هم نميرسه.

2- 12 ساله وبمسترم و عين 12 تا سايتمو نگه نداشتم

boro2clip.com
كه اسم يوزمن هست اولين سايتي بود كه سال 81 با موبل تاپيپ بالا اوردم فيلتر شد ديگه پيگيري نكردم
downloadtak.com
دانلود سنتر من بود كه فيلتر شد
blogina.ir
براي من بود كه ديگه ثبت نكردم
sedamusic.net
سايت موزيكم بود
asblog.ir
سيستم وبلاگدهيم بود د.........

سايت هاي حرفه اي الانم
uploadtak.com
payamblog.com
و اينكه
gozardownload.com
الكساش 1500 بود كه تازه پاك كردم چون فيلم ايراني بود و الان دارم نرم افزار ميكنم
bargblog.com
قبلا آس بلاگ مال من بود پاك كردم و اين سايت با سورس اختصاصي كه خودم با فريم ورك نوشتم دارم بالا ميارم

اونا بخشي از سايتهامه

--------------------------

شمام تو سايتت نزن هاست نامحدود نداريم هاست كلود (ابر هاست) رو ميندازي به خلق الله
اون نامحدود تو نصب و تست اسكيريپت و برنامه هست ميخواي 50 گيگ فصا روش بريزم و 100 گيگ پهناي باند
مصرف كنم ساسپند شه يا بالا نياد ؟؟؟

گنده ي اين كار tizhost.com تيز هاست بود كه چند سال پيش ابروش رفت و جم كرد شمام نكن

يكي مثل شما مياد 50 تومن ميده مستر ريسلر سرور كلود ميگيره كه قابليت ريسلر دادن داره بعد مياد اسم

خودشو ميزاره هاستينگ هاستينگ يعني هاست دي ال سرور 48 هسته ايش كه از leasseweb هست 1.000.000 پولشه

يا سرور 80 هسته اي شما برو يه شماره بزار هاستينگتونو ثبت كن.

شما ثبت نميكني چون 2 زار پول ماليات ندين

شما جواب اينارو بده بازم هست تو تاپيك بدي ميدم اگه فك ميكني برات گرون تموم نميشه