سلام . من می خواهم یک سایت و انجمن با بازدید 20000 یونیک و حدود 100000 لود صفحه در روز ایجاد کنم .
همچنین می خواهم یک کلاس آموزش آنلاین برای حدود 60 یوزر ایجاد کنم که به صورت تصویری و صوتی با استاد صحبت کنند و با توجه به اینترنت ایران باید سرعت سرور خوب باشد

حالا از متخصصین و فروشندگان سرور های ایران و خارج ایران می خواهم به سوالات زیر پاسخ دهند تا اقدام به خرید کنیم .
سوال اول : می خواهم بدانم سرور با چه مشخصاتی برای این کار نیاز است و هزینه اجاره آن ماهیانه چقدر است ؟
سوال دوم : اگر بخواهیم این سخت افزار را شما در آنجا تهیه و نصب و راه اندازی کنید هزینه های زیر چگونه است :
هزینه سخت افزار سرور ؟
هزینه نصب و راه اندازی ؟
هزینه کولو؟
هزینه های دیگر مانند پهنای باند و پورت ؟

سوال سوم : از آنجایی که ما مسئول امنیتی برای سرور نداریم آیا شما امنیت سرور و فایروال و بحث پشتیبانی رایگان دارید یا هزینه دارد . اگر هزینه دارد لطفا تک تک هر کدام را بیان بفرمایید .

سوال چهارم: لطفا مشخصات هر یک از سرور های پیشنهادی خود را در ایران و خارج از ایران بگویید و بگویید هر کدام چه مزیتی بر دیگری دارد ؟

سوال پنجم : با توجه به اینکه سرعت دانلود در ایران عموما 128 کیلوبیت است ، و افراد بیش از این نمی توانند سرعت داشته باشند ، آیا سرعت و پورت بالای دیتا سنتر شما تاثیری در دانلود در ایران دارد یا خیر ؟

سوال ششم : سرعت و پهنای باند کولو های ایران معمولا پایین تر از خارج است . آیا با سرعت های پایین ایران می توان کلاس های مجازی آنلاین راه اندازی کرد ؟

سوال هفتم : آیا ما می توانیم بر روی سرور پیشنهادی شما با مشخصاتی که در سوال قبل دادید ، vps و هاست اجاره داد . اگر بله چند vps یک گیگابایتی و فضای 30 گیگ می توان اجاره داد ؟

سوال هشتم :آیا ممکن است شما ایران را تحریم کنید یا مثلا دولت آنجا شما را مجبور به رعایت تحریم ها علیه ایران بکنند ؟ اگر اینگونه باشد آیا می توان سرور ها را به ایران منتقل کرد ؟ و یا راه حل دیگری دارید ؟ آن راه چیست ؟

سوال نهم : آیا پس از خریداری و یا اجاره سرور از شما می توانیم روی آن اسکریپت های نال مانند انجمن های vb نصب کرد ؟

سوال دهم : آیا طرح اجاره به شرط تملیک برای سرور پیشنهادی خود برای این کار ما دارید ؟ ماهی چند ؟ چند ماهه مال ما میشه ؟

لطفا این موضوع را درنظر داشته باشید که ما می خواهیم کار را تازه شروع کنیم و اطلاعاتمان راجب سرور بسیار پایین است .