نقل قول نوشته اصلی توسط disna نمایش پست ها
سلام.
ببخشید اشتباه نکنید . من چیزی رو زیر سوال نبردم . خودش خودش را زیر سوال برده . من فقط چراغ رو روشن کردم که شما در و برت رو بتونی ببینی - بهش میگن روشنگری .
ببخشید قدرت نیست - چیزیه که وجود داره . نه دست من بوده و نه شما - خودش خودش رو بی اعتبار کرد .
درباره منبع هم اگه لینکی از اون وبلاگ زده شده 2 دلیل داشته : اولا منبع اصلی خبر یا پرینت اسکرین اونجا زده شده و دومآ به فارسی نوشته شده . بهر شکل پیگیری صحت موضوع به سادگی امکان پذیر هستش .
شما دوست عزیز لازم نبود بشنوید .
هفته پیش ی روبات رفت مریخ ، شما اگه نشنیده باشید ، یعنی اتفاق نیفتاده ؟؟
در بحث تاریخ هم دوست عزیز 2010-2011-212 نداره - کمپانی کلا نشون داده اعبتار نداره -- حالا 100 سال هم بگذره چیزی عوض نمیشه - مخصوصآ که هنوز همون مدیرت و همون محصولات رو داره .
فکرش رو بکن مکآفی همین کاری کنه . یعنی لایسنسهاش رو بسوزونه و عوض نکنه ، پول هم پس نده ، خبر هم نزنه . فکر میکنی باز مشتریش میره باهاش تمدید میکنه ؟ یا مشتری جدید میره ازش خرید میکنه ؟
نه دیگه - نمیگیره - مگه اون مصرف کننده خیلی خیلی بی اطلاع باشه .

نیما
اینو قبول دارم که کسپرسکی لایسنس ها رو باطل می کنه ولی از قدیم می گن تا مشکلی نباشه مرض که نداره باطل کنه اگر هم فرض شما رو درست بگریم شرکت نورتون خدای تمام کلاهبردارها هست
بعدش هم شرکتی به اون وسعت حالا سه چهارتا لایسنس اینور اونور استباهی باطل شد، مشکلی پیش نمی یاد ایمیل می زنی بهت یکی جدید می دن با اعتبار جدید.
در ضمن شرکت کسپرسکی فکر کنم جزء پولدارترین شرکت های امنیتی هست