نوشته اصلی توسط
alireza.076
این روز ها رقابت بین بعضی فروشنده ها سر قیمت شده به جای کیفیت. بعضی ها سعی میکنند انقدر قیمت رو پایین بیاورند تا مشتری با سود 2 تومن داشته باشند! ولی کیفیت و پشتیبانی 0 اما این مشتری از همجا بی خبر میره یه سرویس میگیره 5 تومن و بعد ...
بار قبل یه تایپک زدم که به انجمن یه پیشنهادی داده بودم اما انجمن قبول نکرد و گفت:
مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
خوب پس اگه مسئولیت خرید و فروش انجام شده در سایت به عهده ما است یه نظری به فروشنده ها دارم
یه تایپک بزنید
و توش نکاتی که در مورد استاندارد بودن سرور هست را نوشته تا مشتریان عزیز کمی از سرویس ها اطلاع پیدا کنند
مثلا بگید آقا سرویس رم 256 مگابایت با 15 گیگ هارد از فلان دیتا سنتر ها قیمت استاندارد 15 تومنه، زیر این قیمت سرویس دارای کیفیت مناسبی نیست
با کمی توضیح
این ها رو یک نفر ننویسه. کم کم دوستان در یک تایپک دیگه نظر بدهند و اگر دوستان موافقت کردن به آن تایپکی که مشتری قرار هست سر بزنه بنویسند. در این حالت میشه گفت تا 50% باعث آگاهی مشتری ها میشه،
و یه نظر خوب دیگه اینه هر فروشنده ای که با این تایپکی که من دارم در موردش میگم موافقت میکنه، جهت حمایت از این تایپک و بالا بردن سطح آگاهی مشتری که باعث سود بیشتر خود نیز میشد، لینک تایپک را در پست فروش خود وارد نماید تا مشتری در هنگام خرید اول به آن پست مراجعه نماید و سپس خرید خود را انجام دهد
دوستان اگه همراهی کنید برای شما 100% سود دارد. سپاس