از دیدن این همه پدیده در انجمن واقعا دارم شگفت زده میشم!
20 صفحه پست ها رو خوندم ولی ۵تا پست مفید بیشتر ندیدم! متاسفانه افرادی که ادعاهای گنده هم دارن و حرف از بار فنی میزنن ولی پست هاشون جز اینکه خلاف این رو اثبات کنه هیچ چیز دیگه ای رو نشون نداده!
در مورد این سرویس٬ 3-4 سال هست توسط سرویس دهنده های خارجی در حال ارايه هست ٬ اگر بد بود تا الان این پروژه شکست خورده بود که الان میبینیم خیلی از شرکت های خارجی در حال سرویس دهی هستند.
نحوه ارایه این سرویس که به صورت تک سرور هست یا سرورهای کلود شده ٬ در برخی از سرویس دهنده ها به صورت تک سرور و برخی دیگر سرورهای ابری بوده ٬ ولی باید در نظر بگیرید که تک سرورهای ارایه شده بیشتر روی رم ۱۶ و ۲۴ گیگ بوده در حالی که سرور جدید ایشون ۴۸ گیگ رم می باشد.
خیلی ها این سرویس را با سرور مجازی اشتباه میگیرند. این سرویس فقط و فقط ریموت دسکتاپ هست که بر روی یک ویندوز سرور راه اندازی میشه که ویندوز سرور به تنهایی روی یک سرور اختصاصی نصب میشه! پس نظر کارشناسانه در مورد مجازی ساز و نام مجازی ساز عملا اینجا قابل پذیرش نیست زیرا مجازی سازی در کار نیست.
این سرویس ها فقط بدرد افرادی میخوره که بخوان کار دانلود و اپلود و امثالهم بکنن! در سرویس های ریموت دسکتاپ ٬ شما اجازه سرویس دهی ندارید ٬ مخصوصا ایرانی های عزیز سرویس های خط شکن و بت شکن نمیتونید روی این سرور راه اندازی کنید.
در مورد منابع اشتراک شده ٬ طبق قوانین وضع شده توسط سرویس دهنده شما میبایست سرویس به صورت عادلانه و جوان مردانه استفاده نمایید. محدودیت هایی بر روی کاربران هست که عملا استفاده از سوء استفاده عملی نخواهد بود .
در مورد سیاست تاپیک هم تا جایی که من فهمیدم علاوه بر تبلیغات و کار تجاری ٬ ارایه سرویس تست و بررسی تمامی موارد هست! این کار بسیار کار مثبت و قشنگی هست٬ در اینجا به جای اینکه مدیر ارشد* بیاد موضع بگیره باید راهکارهایی برای ترویج این عمل بیاندیشه! مسلما هر کار نو که انجام میشه باید همه جوانب را تست کرد و کاربر نیز آن را تست کند و سرویس دهنده در حین تست کاربر به ایرادات و معایب سرویس پی ببرد. این کار باعث این میشه که در هنگام سرویس دهی کاربر کمترین میزان تیکت و کمترین ایراد را در سرویس خواهد دید.
در کل باتوجه به شناختی که از دوست عزیزم آقای کیانی دارم انشالله سرویس خوب و موفقی رو ارایه خواهند داد.
*