نقل قول نوشته اصلی توسط sarwhost نمایش پست ها
فروشنده تابستونی اکثرا یه رسیلر میگیرند رسیلر هاست میان اقدام به فروش میکنند بعضی هاهم سرورهای کیم سوفی
در مورد سرور کیم سوفی هم بله دقیقا حق با شماست متاسفانه ما ایرانی ها همه جا دنبال قیمت بودیم نه کیفیت اینم راهی جز فرهنگ سازی نداره که اقا والا کیفیت بهتر از قیمت کم هست
خلاصه دوست عزیز به نظر من با یکی دو نفر افزایش به هیچ عنوان نمیشه باید همه اقدام کنیم تا اخر تابستون فرهنگ سازی میشه و قیمتها کم کم جا می افتند بعد تابستونم که تقریبا خلوت میشه و قیمتها می افتن روال خودش
اینجوری پیش بره میترسم چند سال دیگه دیتاسنتر هم رایگان بدن
اون زمان که اون تاپیک زده شد خیلیا مخالف بودن الانم خیلیا هستن متاسفانه دوستان یاری نمیکنند هرکی هم یک دلیل واسش میاره بعضی هاش درسته ولی درکل همیشه بی نتیجه موند
دستمون خشک شد نشتیم خیلی از تاپیک ها انتقادی رو جواب دادیم
یکی از دوستان خیلی حرف خوبی از گفتش من از وب هاستینگ خاطرات خوبی ندارم ......(بقیش رو نمیگم جالب نیست بهتره اینجا عنوان نشه ) الان ایشون در صفحه ی اول گوگل هستند قیمتاشونم بسیار خوب و مناسب هست بیزینس عالی دارن و یوزراشونم هر روز اضافه میشه و ترس فرار یوزر زیاد ندارن این یک نمونه از تجارت موفق هست که سودی که میکنه از من و شما بیشتره حداقل 1.5 برابر با همین سرور هایی که ما میخریم
خسته شدییمم..............................

ارادتمند