یکی بالاخره حرف دل من رو زدواقعا عادت مسخره ای هستش من چون مدیر هستم بالای 95% تاپیک هارو میبینم یکی میاد تاپیک فروش میزنه میان زیرش واکنش نشون میدن که تابستونیه و.... خیلی از دوستان که الان اینجا برای خودشون کسی شدن و به قول معروف شرکت ثبت شده دارن میتونم واستون مدرک بیارم وقتی اومدن اینجا بلد نبودن بک آپ بگیرن و... جای این این کارای چیپ و مسخره هرکس کیفیت کارش رو بهتر کنه خودش سود میکنه! در مورد قیمت ارز هم همینطور تا یک هفته صبر کنید اگر پایین نیومد قیمت خودتون رو بالا ببرید! این حق فروشنده هستش نباید که از جیب پول بده
![]()

واقعا عادت مسخره ای هستش من چون مدیر هستم بالای 95% تاپیک هارو میبینم یکی میاد تاپیک فروش میزنه میان زیرش واکنش نشون میدن که تابستونیه و.... خیلی از دوستان که الان اینجا برای خودشون کسی شدن و به قول معروف شرکت ثبت شده دارن میتونم واستون مدرک بیارم وقتی اومدن اینجا بلد نبودن بک آپ بگیرن و... جای این این کارای چیپ و مسخره هرکس کیفیت کارش رو بهتر کنه خودش سود میکنه! در مورد قیمت ارز هم همینطور تا یک هفته صبر کنید اگر پایین نیومد قیمت خودتون رو بالا ببرید! این حق فروشنده هستش نباید که از جیب پول بده