با عرض سلام خدمت دوستان گرامی در وب هاستینگ تالک
با توجه به مذاکرات صورت گرفته با دیتا سنتر محبوب PhonixNAP آمریکا سرور های این دیتاسنتر بصورت مستقیم در پورتال کاربران رسانگار قابل سفارش می باشد
قیمت سرور ها بر اساس قیمت دلار حواله محاسبه گردیده و قیمت دلار نیز به هر روز در پورتال به روزسانی شده و در این تاپیک نیز اعلام می گردد .
زمان تحویل سرورها 24 تا 48 ساعت بعد از دریافت پرداخت کامل هزینه می باشد ( هزینه پیکربندی ESX و Router/Firewall ممکن است به این زمان اضافه شود (حداکثر 12ساعت اضافه )
تمامی سرور ها مستقیما توسط رسانگار و به زبان فارسی پشتیبانی خواهد شد !
اولین سرور پیشنهادی ما برای شما به مشخصات زیر ارائه میگردد :
Intel Quad Core Xeon E3-1230
32GB REG ECC DDR3
No Raid
HD#1:
2 TB Enterprise Grade SATA II
HD#2:
128GB Samsung 830 Series SSD
30TB Transfer 1 Gbps Uplink
/29 IP allocation 5 usable IPs
/26 VLAN Allocation 61 usable IPs
No Control Panel
No Add-on Pack
No Software
No Secured Storage
Monthly : $310
سرور با کانفیگ اختصاصی نمایندگی ارائه شده است و تقریبا بهترین حالت ممکن قطعات جهت مجازی سازی روی این سرور نصب شده است
لذا امکان تغییر میزان رم ، تعداد آی پی و نوع هارد دیسکها فراهم می باشد
دوستان عزیز لطفا سوالات خود را در همین تاپیک مطرح نمایند
برای اطلاع از کیفیت سرویس و پشتیبانی ما میتوانید به تاپیک زیر مراجعه نمائید
http://www.webhostingtalk.ir/f11/47015/
در زیر نظرات برخی از مشتریان فعلی با اجازه خودشان آورده شده است :

نوشته اصلی توسط
saeed_m27
تایید میشن ایشون انسان فوق العاده با محبت و با اخلاقی هستند و با اینکه مبتدی بودم ولی با آموزش های ایشون تونستم کارم رو جلو ببرم و در کل راضیم بنده 2 هفته میشه سرویس دارم و کاملا پشتیبانی رو تایید میکنم و به موقع جواب دادن ( البته تیکت های بنده فقط برای آموزش و راهنمایی بوده که ایشون در کمال آرامش و دوستانه جواب دادند و میتونم بگم واقعا آدم با حوصله ای هستند ) بازم تشکر میکنم شاید این سرور با این پشتیبانی از هر جا دیگه میگرفتم بایست هزینه بیشتری پرداخت میکردم که ایشون رایگان در اختیار بنده قرار دادند که جای تقدیر داره امیدوارم موفق باشند . در مورد سرور هم پرت و آپتایم 100% بوده واقعا تا الان یه مورد هم نداشتم مشکلی پیش نیومده

نوشته اصلی توسط
ramtin140
سرور رو تحویل گرفتم. اخلاقشون واقعا یکه و سواد بسیار خوبی در حرفشون دارن
همه چیز عالیه
به امید موفقیت ایشون در کارشون
دوستانی که در تاپیک های مختلف ما در این تالار و یا تالارهای دیگه نسبت به ما لطف داشتند ولی اسمی ازشون برده نشده امیدوارم محدودیت فضا را درک نمایند.