سلام دوستان ، من این آقای حاجیانی رو 4 ساله میشناسم ، خیلی تغییرات داشتن تو چیزای فیزیکی و سایت اما تو طرز برخوردشون با مشتری هیچ تغییری ایجاد نشده ، از نظر تعهد بی تعارف بگم که زمانی بود که سروری رو برای یه کاری خواستمو خودشون گفتن که این به کارت نمیاد ، و الان که دوباره ازشون سرور گرفتم چیزیو دیدم که تو این 7 سال که کار هاست و سرور هستم و راحت بگم با 70% شرکتهای ایرانی و 50% شرکت های خارج از ایران کار کردم ندیدم ، من از ایشون پایین ترین لول سرور مجازی رو گرفتم که رمش 1 گیگابایت هست و 1 کور سی پی یو داره ، اما جالبیش اینه بدونید که برای اولین بار رود که دیدم سی پنل تو 59 دقیقه نصب بشه ، من همزمان 4 تا سرور خریدم که تست کنم ، یکیشون از شرکت ویبل هست که کارشون فوق العادست و مثلا پورتی که میدن تا 169 مگابایت در ثانیه به من دانلود داده که بی نظیره و 8 کور سی پی یو داره و رمش 4 گیگابایت هست اما اون هم سی پنل رو تو 1 ساعت و 50 دقیقه نصب کرد ، تقریبا دو برابر این زمان برد ، از همه ی اینها که بگذریم سرعت لود خود سرور ، پینگ و لود سایت فوق العاده بالاست ، من شخصا تمام سرویس های ایشون رو با توجه به تجربم تو این زمینه تایید می کنم در این حد که میگم هرکس خرید و واقعا مشکلی دید من حاظرم 2 برابر هزینه ای رو که داده بهش از جیب خودم بدم ، موفق باشید
آیدی یاهو من : Ashkan_Norouzi_Tafreshi@yahoo.com