چه ربطی داره دوست عزیز من چی کار دارم دیتا سنتر هست یا نیتس خوب از نتورک ovh استفاده میکنه ول یوقتی پورت 100 هست (این قضیه را بگیزیم که بخواهدی بگید روش پورت 1 گیگی شیر هست یا تعداد سرور زاید باشه پورت بیشتری میکند اون مورد خاص هست نه حالت عمومی بحثی سر اون نیست ) بحث سر اینکه که چرا زایادملت دارن استفاده میکنند یه سوال دارم از شما شمایی که مگید 160 تا سرور فعال در او ویاچ خودتون بگید چندتاش مال اوویاج هست چندتاش مال کیم سوفی اگر ممکنه النا که این حرف زدین این نکته بگیددر مورد این حرف شما باید بگم که اصلا kimsufi دیتاسنتر نیست!! اصلا کارمند هم نداره! شبکه مال OVH هست! kimsufi فقط یک سهامدار هست
یکمثال ساده جرا رم 24 گیگی با 30 عدد ایپی مال کیم سوفی قیمتش 200 تومنه ولی خود اویاچ قیمتش برای ماه اول 450 تومنه اصلا 400 تومن باری ماه اول از ماه دوم هم باز حدود 100 تومن حداقل گرونتر هست بحث سر استفاده و قیمت هست کسی نگفت دیتا سنتر هست یا نیست یا شبکشون یکی هست یا نیست
بحث سر اینکه چرا همش شده هتزنر و اوویاچ که من گفتم اویاچ نیتس بلک کیم سوف یهست اگراشباه هست بگید این 160 تا سرور چند درصدش مال کیم سوفی و چند تاش از اوویاچ هست فکرمیکنم نکته خوبی باشه![]()