نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: چرا 99% فروشنده های vps از هتزنر و ovh سرور میگیرن؟

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن novinvps.com آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    839
    تشکر تشکر شده 
    3,024
    تشکر شده در
    2,194 پست

پیش فرض پاسخ : چرا 99% فروشنده های vps از هتزنر و ovh سرور میگیرن؟

سلام
    ما از همون ابتدا روی دیتاسنترهای هلندی و امریکای کار میکردیم و تا به الا روی انگلستان ! و مدتیه OVH ! و درست نیست اینطوری بگید 99%
    من قبلا تاپیک زدم در این مورد که دیدم داره خنده دار میشه تعصب های ملت ریخته اینجا بیخیالش شدم و گاهی نگاه میکنم میخندم که به قول مجله ی شبکه : تو تاکسی ، تو انجمن، تو دانشگاه همه جا همه کارشناس هستند وقتی در مورد بحثی باز میشه
    http://www.webhostingtalk.ir/f41/50347/?highlight=
    اول از همه اشباع شدن ovh رو مثل هتزنر اصلا نمیدونم ! چون خیلی ها نمیتونند با شبکش کنار بیان
    این قابل قبولتر هست.. هر جا سخن از ارزانیست نام ایرانی ها می درخشد...
    چون مشتریان ایرانی تا یکی بیاد سرور 1 گیگ بده 15 تومن بعد یکی بده 60 تومن
    میزنن تو سر اون 60 تومنیه میگن کلاه بردار ،گران فروش و هراز تا چیز دیگه بارش میکنن

نمیرن پیگیر بشن واقعا داره کلاهبرداری میکنه یا سرورش مناسبه
    تایید میشه
    من مدتیه که سرورهایی از د یتاسنتر Redstation شروع کردم همینطور که میدونید قیمت طبیعتا 2-3 برابر سرورهای از ovh و هتزنر هست ( راحت بالای 1.200 تومان ریخته ) در حالی که در هتزنر با 300 تومنم میشه چنین سروری البته با هارد معمولی خرید ) وقتی به مشتری میگم کیفیت میخوای یا سرویس معمولی اغلب میگن:
    کیفیت بالا ! هارد کم نیاد ! پورت قوی حداقل 90 مگ سرعت بده فشرده سازی دارم 24 ساعته
    من میگم خوب...
    من: کدوم پلن میخواید؟
    مشتری: 512 با هارد 100 گیگ سی پی یو 6 هسته کم نیاره اصلا برای فشرده سازی و کانورت کردن میخوام
    من: چه قدر میخواید خرج کنید
    مشتری: 10 تومان
    من: خوب من روی فرانسه با هارد SATA میتونم بهت سرویس بدم و با کلی توضیحات که فرقشون چیه این سرور با اون سرورهای رد استیشن و... خط قرمز هارو مشخص میکنم
    مشتری: عجب ! اصلا مناسب من نیست من جای دیگه داشتم 200 گیگ میداد 10 تومان اونم چه سرعتی ال بل .... ( اخرشم میگه ولی اخرش اذیت کرد سرورش داغون شد داون شد و هزاران اتفاق که الا دنبال افر اومده اینجا)

من تو این یک ماه متوجه شدم ، مردمی که بررسی میکنم ارزونی نامعقول میخوان ! و کیفیت کهکشانی ! این امر به هیچ عنوان امکان پذیر نیست.

تصمیم گرفتم مشتری هارو 2 دسته کنم:
    1- کسایی که دنبال کیفیت هستند سرور های پرقدرت که 10 گیگابیت هم بهشون پورتشون ارتقا میدم به خاطر هزینه ی بیشتری که میدن
    2- کسانی که ارزون میخوان و کیفیت میخوان و کیفیت هم داره ولی ! ( نه اون کیفیتی که شماره 1 داره )
    که به خودشونم میگم
    من اینو قبول دارم که اگه مشترکین ما بتونند هزینه ی مناسب رو پرداخت کنند من فکر میکنم کیفیت سرویس دهندگی خیلی ! سرویس دهنده ها همکارانمون یعنی. میره بالاتر !

2. تعداد تشکر ها ازnovinvps.com به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)