سلام
ما از همون ابتدا روی دیتاسنترهای هلندی و امریکای کار میکردیم و تا به الا روی انگلستان ! و مدتیه OVH ! و درست نیست اینطوری بگید 99%
من قبلا تاپیک زدم در این مورد که دیدم داره خنده دار میشه تعصب های ملت ریخته اینجا بیخیالش شدم و گاهی نگاه میکنم میخندم که به قول مجله ی شبکه : تو تاکسی ، تو انجمن، تو دانشگاه همه جا همه کارشناس هستند وقتی در مورد بحثی باز میشه
http://www.webhostingtalk.ir/f41/50347/?highlight=
اول از همه اشباع شدن ovh رو مثل هتزنر اصلا نمیدونم ! چون خیلی ها نمیتونند با شبکش کنار بیان
این قابل قبولتر هست.. هر جا سخن از ارزانیست نام ایرانی ها می درخشد...تایید میشهچون مشتریان ایرانی تا یکی بیاد سرور 1 گیگ بده 15 تومن بعد یکی بده 60 تومن
میزنن تو سر اون 60 تومنیه میگن کلاه بردار ،گران فروش و هراز تا چیز دیگه بارش میکنن
نمیرن پیگیر بشن واقعا داره کلاهبرداری میکنه یا سرورش مناسبه
من مدتیه که سرورهایی از د یتاسنتر Redstation شروع کردم همینطور که میدونید قیمت طبیعتا 2-3 برابر سرورهای از ovh و هتزنر هست ( راحت بالای 1.200 تومان ریخته ) در حالی که در هتزنر با 300 تومنم میشه چنین سروری البته با هارد معمولی خرید ) وقتی به مشتری میگم کیفیت میخوای یا سرویس معمولی اغلب میگن:
کیفیت بالا ! هارد کم نیاد ! پورت قوی حداقل 90 مگ سرعت بده فشرده سازی دارم 24 ساعته
من میگم خوب...
من: کدوم پلن میخواید؟
مشتری: 512 با هارد 100 گیگ سی پی یو 6 هسته کم نیاره اصلا برای فشرده سازی و کانورت کردن میخوام
من: چه قدر میخواید خرج کنید
مشتری: 10 تومان
من: خوب من روی فرانسه با هارد SATA میتونم بهت سرویس بدم و با کلی توضیحات که فرقشون چیه این سرور با اون سرورهای رد استیشن و... خط قرمز هارو مشخص میکنم
مشتری: عجب ! اصلا مناسب من نیست من جای دیگه داشتم 200 گیگ میداد 10 تومان اونم چه سرعتی ال بل .... ( اخرشم میگه ولی اخرش اذیت کرد سرورش داغون شد داون شد و هزاران اتفاق که الا دنبال افر اومده اینجا)
من تو این یک ماه متوجه شدم ، مردمی که بررسی میکنم ارزونی نامعقول میخوان ! و کیفیت کهکشانی ! این امر به هیچ عنوان امکان پذیر نیست.
تصمیم گرفتم مشتری هارو 2 دسته کنم:
1- کسایی که دنبال کیفیت هستند سرور های پرقدرت که 10 گیگابیت هم بهشون پورتشون ارتقا میدم به خاطر هزینه ی بیشتری که میدن
2- کسانی که ارزون میخوان و کیفیت میخوان و کیفیت هم داره ولی ! ( نه اون کیفیتی که شماره 1 داره )
که به خودشونم میگم
من اینو قبول دارم که اگه مشترکین ما بتونند هزینه ی مناسب رو پرداخت کنند من فکر میکنم کیفیت سرویس دهندگی خیلی ! سرویس دهنده ها همکارانمون یعنی. میره بالاتر !