الان فکر میکنم فرزاد داره به دلار توی انجمن میفروشه (Hyperserver) و یا اقای هوشیار داره هاست اشتراکی رو با یه قیمت به نظر بالا میفروشه یا آلما سرور، و ... مُحمد بهادران یه حرفی قشنگی میزنه
از خودتون شروع کنیدیه جمله ی دیگه بگم نگی دو رویی کردم ، از روز اول باید از خودم شروع میکردمقیمت هاتون رو بالا ببرید خریدار مجبور به خرید میشه! من خودم یه زمانی دنبال قیمت ارزون بودم ولی الان یه چهار تا دونه سایت دارم یه ریسلری گرفتم دارم ماهی 30 هزار تومن میدم بابتش، به عقیده خیلی ها شاید دارم زیاد میدم ولی وقتی روز جمعه تیکت میزنم 15 دقیقه بعد جواب تیکت من رو میدن از خرید خودم راضی هستم، البته من سرویس ارزون هم دارم و ازش راضی هستم، ببینید یکی دوست داره 20 هزار تومن سود کنه یکی 5 هزار تومن من و شُما که نمیتونیم بگیم بیا بیشتر سود کُن، وقتی یکی میاد به قول معروف الفا ریسلر مستر ریسلر {
اسمشونم خنده داره} با یه قیمت ارزون نامحدود میده توقع نداشته باشید کسی دُنبال قیمت های متناسب و به قول معروف کمی بالا باشه! باید یه فرقی بین اونی که بک آپ روزانه هفتگی و ماهانه به آدم تحویل میده با اونی که نمیدونه بک آپ چیه داشته باشه! خیلی ها بودن توی این انجمن دُنبال هاست میگشتن و از جایی که هاست خریدن شکایت میکردن ولی الان خودشون شرکت زدن و دارن هاست و سرور مجازی میفروشن.
دقیقا!1001 دلیل داره که این مشتری دوست داره از اینی که ارزون میده بخره