نقل قول نوشته اصلی توسط poriya_hashie نمایش پست ها
اول در جواب بالا بگم من هیچ بی ادبی نکردم!
2-اینکه! به جای اینکه این همه مظلوم نمایی کنید و انکار کنید یه کلمه میگفتید بله من اشتباه کردم من قبول میکرد و درخواست میدادم اون پست انتقادی پاک شه اما وقتی شما اینجور برخورد میکنی 100% سر حرفم میمونم!

شما بعد از چند روز اضافه کردید؟
من به شما تماس نگرفتم گفتم یا امشب کامل تحویلم بدید یا دیگه نمیخوام؟
شما تلفنت رو رد تماس نمی دادی و در آخر خاموش کردی؟
یادم نیست دقیق فردا عصرش بود یا پس فرداش گفتید اره میخوای انجام بدید منم گفتم نمیخوام هزینه رو برگردونید!
بله بعد از 6روز که سایتمم خوابید گفتم
در ضمن 6 ماه پیش نبود چند ماه پیش بود !
نه مثل اینکه من هر چی میگم شما باز حرف خودت رو میزنی . تاپیک فروش بنده رو خراب کردی و همش کردی انتقاد و من باید از اول تاپیک بزنم . ولی حالا که خراب کردی منم ادامه میدمش

خودتون قبول کردید که اون موقع اولین سرور مجازیتون بود . پس از سرور چیزی نمیدونستید . این خودش میتونه دیلیل تمام کار های اشتباهتون باشه
من 100 بار بهتون گفتم که دوست عزیز هارد تا ویندوز عوض نشه نمیشه اضافه کرد . شما همش حرف خودت رو میزدی و میگفتی نه باید اضافه کنی
وقتی من هر بار همین رو به شما میگفتم و شما نمیتونستی درک کنی انتظار دارید بازم باهاتون همکاری کنم ؟
سرور بدون نقص تحویل داده شد . مشکل هارد هم اون موقع نمیدونستید الان اگه میدونید باید فهمیده باشید که نمیشد
پیام تهدید آمیز هم فرستاده بودید که میرم شکایت میکنم و آبروی سایتتون رو میبرم . منم گفتم هر کاری دوست دارید بکنید

الانم میگم هر کاری دوست دارید بکنید . چون از خودم مطمئنم که کار اشتباهی نکردم
با این تاپیک هم نمیتونید منو خراب کنید . همین چند دقیقه پیش از طریق همین تاپیک یه مشتری سرور مجازی سفارش داد . دوستمون هم که سرور سفارش دادن بیان اینجا تایید کنند که با این کارا سایت ما خراب نمیشه و همیشه مشتری هامون رو خواهیم داشت