سلام و عرض ادب
دیشب از بس خسته بودم خابم برد
بزارید جواب تک تک شما رو بدم
بزارید قبلش بپرسم چرا قبل از اینکه چیزی بگید متن رو کامل نمیخونید ؟
اما پاسخ ها :
به متنی ک نوشتم دقت کنید : قالب قبلا توسط طراحان جوا ریپ شده . من حتی سایت پرند وی بی ان رو ندیدم . یکی قالب رو داد من هم ویرایش و اماده کردمشاین قالب ریپ شده؟
صاحب قالب راضیه؟
من در مورد قالب ادعایی ندارم . من فقط اصولی کردمش و امکاناتی ک گفتم اضافه کردمانین قالب هم به صورت html و هم wp توی نت هست
من ریپ نکردمش . هزار و یک بارشما خودت قالب اختصاصی بزاری روی سایتت واسش هزینه کنی ریپش کنن راضی هستی ؟ این سوال که میپرسید !
هزار و دو بار . من حتی پرند وی پی ان رو ندیدم . میشه آدرس سایت بدید قالبتون رو ببینم ؟من به نظرم د ز د ی هستش چون طرف شاید روحشم خبر نداشته باشه از کار ما من خودم قالب سفارش دادم با اینکه کلی قالب مختلف تو نت دیدم چون دلیلی نمیبینم بیام از دیوار مردم بالا برم و طرف برگرده بهم تهمت د ز د ی بزنه
انقدر شرف دارم اینکارو نکنم . لطفا به سایت ی سر بزنید ببینید آیا تا به حال قالبی ریپ شده از سوی من تو سایت منتشر شده ؟ قالب هایی هم ک قراره به زودی منتشر کنم همشون ریپ شده از سایت های خارجی هستند . یادم نمیاد سایت ایرانی رو ریپ کرده و منتشر کنم جز اونهایی ک قبلا منتشر شدناصولا دقت داشته باشید کار سایت های اسکریپ متاسفانه همینه! طی کردن ارتفاع دیوار هموطنان به وسیله ی دستان پر توان!
نزنید انقدر تو سر و کله هم . تو ایران اختصاصی وجود ندارهبه شارژ 22 خـــوش آمـــدید. - پشتيباني اختصاصیه قالب شما ؟
شما ک مدافع حقوق بشر هستید وقتی میدونید قالب اختصاصی نیست و سایت دیگری در حال استفاده ازش هست و کس دیگه طراحی کرده چرا ازش استفاده کردید ؟جناب whmcs هستش و این بخش مربوط به وردپرس هستش و whmcs رو هم خودم نصب نکردم یکی از بچه های همین انجمن با هزینه انجام داده و در ضمن این قالب رو هم همراه داشت قرار نیست من وقتی هزینه میکنم مشکلی داشته باشه حالا اون طرف میاد ک ل ا ه ب ر داری میکنه دلیل نمیشه من هزینه ای که کردم بندازم دور که چی شما ناراحت نشی !!!
شما با آگاهی این کارو کردید پس...
و کلام آخر :
آقایون و خانم های مدافع حقوق بشر اگه واقعا اینکاره اید و مدافع کپی رایت هستید چرا دانلود کردید ؟x-(
این قالب تا به الان 42 بار دانلود شده . مدافعان حقوق بشر چرا دانلود کردید ؟
موفق و سربلند باشید
یا حق