نقل قول نوشته اصلی توسط foad_75 نمایش پست ها
دوست عزیز

من تابحال از 4-5 نفر نمایندگی داشتم ( نامحدود )

از ایرانی سرور بگیر تا هاست آریا و ...

متاسفانه من نمیدونم شاید ممکنه فقط کلا 10 گیگ هم مشتری هام پر نکنن ( البته مشتری ندارم )

من نمایندگی رو میگیرم و فقط هم سایت های خودم روش میمونه چون جرعت نمیکنم بفروشم تا 2-3 ماه سایت های خودم روش بمونه اگه کیفیت خوب بود که ماشالا تابحال 1-2 ماه بیشتر نشده که کیفیت اومده پایین و ... ( که خوشحال شدم که وسواسم نذاشت بفروشم )

تصمیم خاصی ندارم بیشتر برای سایت خودم میخوام و اگه کیفیت خوب باشه بفروشم نه اونطوری هم که شما گفتید که ماهی ...

درضمن اینم بگم که من از بعضیا میگن چون به فکر قیمتی اینطوری شده و ... چون من حتی از ایرانی سرور هم گرفتم و اون دفعه به قید قیمت نبودم ولی بازم !!!

در حال حاضر سرور سی پنلمون در حدی نیست که بتونم نماینده اضافه کنم ( نمی خوام آورسل کنم ).
در حال حاضر اگه بخواید می تونم روی سروی که روش دایرکت ادمین نصب است خدمت شما سرویس ارائه بدم
به امید خدا تا حدود 20 روز دیگر ، سرور سی پنل دیگری هم اضافه می کنیم و می تونیم به اون انتقال بدیم و یا روی دایرکت ادمین ادامه بدید.
در حال حاضر کار ما به این شکل است که روی دایرکت ادمین با آپاچی کار می کنیم و روی سی پنل با لایت اسپید، بنابراین سروری که با سی پنل بارگزاری خواهد شد هم با لایت اسپید خواهد بود
قیمت ماهانه 49,900
فقط میزبانی سایت.
منظورتون از سایت پر بازدید رو دقیق نگفتید ، ولی اگه منظورتون سایت های + 15 هزار واقعی ، مثل سایت های فیلم و.... خصوصا با سیستم مدیریت محتوی وردپرس ، نمی تونید روی سرور میزبانی کنید.