اینجا سامانه پشتیبانی نیست! مگه 10 ساعت از ارسال تیکتتون گذشته کسی پاسخ نداده که اینجا پست میزنید! وقتی اینجا پست میزنید یعنی تابع قوانین اینجا هستید که بنده در پست http://www.webhostingtalk.ir/f15/349...tml#post422306 اعلام کردم که سرویس کاربر ترمینیت میشه و بازگشت پول داده میشه ! فکر کردید اینجا بیاید ما رو تخریب کنید کارتون زودتر راه میفته؟! تیکتتون هم پاسخ داده شده! اگر مشکلی هست به مدیران عکس تیکت را ارسال کنید و در بخش انتقادات و پیشنهادات تاپیک بزنید! این جا تاپیک فروش هست!
خیلی ها اینجا دوست دارند شخص بنده یا سرویس های جوان سرور را تخریب کنند! میان سرویس میگیرن از سه لوکیشن شروع میکنن سایت خودمون رو دیداس میزنند! با اسم فیک خرید و ای پی چیز شکن خرید میکنند که فکر میکنن ما پیداشون نمیکنیم! صبر و تحمل و دوستی هم حدی داره! نمیتونید رقابت کنید چرا از راه ناجوانمردی جلو میاید؟! از این پس با شیوه دیگه ای با همکارانی که دارند به ما لطمه میزنند برخورد میشه! و بهشون هم اینجا اعلام میکنم ، علاوه بر اینکه شخصا حالشون رو میگیرم ، در تاپیک هم با سند و مدرک معرفیشون میکنم! از طریق مراجع قضایی هم حتما پیگیری میکنم! فعلا یکـ فروند همکار نامرد شناسایی شدکه بزودی یک مدرک دیگه مونده اون رو هم آماده کنم اعلام میکنم!
گُود لاک!