نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11

موضوع: هاستینگ کلاه بردار یا بی تجربه؟ گول نخوردید!

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    26
    تشکر شده در
    20 پست

پیش فرض هاستینگ کلاه بردار یا بی تجربه؟ گول نخوردید!

با سلام خدمت دوستان whm .آقا یک ماه پیش یکی تو یاهو بهم پی ام داد گفت مدیر هاستینگ sarirnet.com هست و داره هاستینگ راه میندازه.بهم گفت برن بسازم واسش و پولش رو میده.گفت همراه پول بهم وی پی اس رایگان هم میده!! منم دیدم اینطوریه بنر رو فقط 8 هزار تومان گفتم.. قبول کرد و گفت اصلا مشکلی نیست.ما ساختیم بنر رو و بهش تحویل دادیم با کپی رایت تا پول رو واریز کنه بعد بدم بهش.گفت فلان جاش کوچیکه و ... بعد گفت ما نمایندگی شرکت هاستینگ .irpowerweb.com هستیم و الانم کلی مشتری ریختند سرم و سرم شلوغه!! آقا ما اعتماد کردیم و گفتیم دیگه 8 تومان پولی نیست واسه یک هاستینگ که بخواد کلاه برداری کنه.اما نگو ایشون اصلا چیزی در بسات نداره و یک سایت زده برای ***ی از دیگران!!همش میگفت فلان جای بنر کج هست و راسته و بقلاش حاشیه بزار و...خلاصه بعد 4 روز الافی مورد باب ایشون قرار گرفت.بعد گفت پول رو فردا واریز میکنه و وی پی اس میده رایگان برای زحمات اضافی بنده! یک روز شد دو روز و سه روز و 5 روز تا هر دفعه بهش پی ام میدادم میگفت سرم خیلی شلوغه و مشتریه ا ریختند سرم!! فکر کرده ما ببو هستیم!آقا 2 هفته شد همش میگم پول ما چی شد؟ میگفت وقت نکردم برم بانک.حتما میرم و میریزم..خلاصه دیگه بعد 3 هفته ایشون جواب ما رو نداد و نه ایمیل و...

من حتی رفتم تحقیق و از این هاستینگ irpowerweb.com پر و سو جو کردم که شما اصلا این هاستینگ sarirnet.com و میشناسید؟ که گفتن نه اصلا! و دیدم ایشون دارند رسما کلاه بردای میکنند و به نام این شرکت هاست میفروشند! حتی خود این سایته اصلا اشتراکی هاستینگ البرزگستر هست..باور نمیکنید؟ یک whois بگیرید ببینی کی تاسیس شده! خوبیش اینه که حتی صفحه اول سایت نوشته تاسیس سال 85 !! بابا 2 ماه هم نیست راه انداختی که!! کی رو میخوای گول بزنی؟

حالا آمده اینجا تاپیک هم زده و میفروشه!!

http://webhostingtalk.ir/showthread.php?t=4715

من فقط خواستیم اطلاع بدم به بقیه گول همچین کسانی رو نخورید.8 تومان پولی نیست که آدم آخرتش رو براش بفروشه.اما این هاستینگه اینکارو کرده.

2. تعداد تشکر ها از arash به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)